Cele mai bune filme romantice din 2015

Ultima actualizare:

Anul acesta a trecut deja de jumătate şi în comparaţie cu ultimii ani are lansate o listă apreciabile de filme. Astfel că îr fi nimerit să face un top cu cele mai bune filme romantice din 2015.

Love, Rosie este un film regizat de Christian Ditter bazat pe nuvela “La capătul curcubeului” al scriitoarei irlandeze Cecelia Ahern, care a mai scris şi “P.S., te iubesc”. Filmul este o poveste de dragoste între Rosie şi Alex, care se cunosc de pe vremea când aveau 5 ani şi care ajung la concluzia că relaţia lor ar trebui să evolueze in iubire după mulţi ani de prietenie. Însă viaţa se pare că nu este de acord cu ei şi le stă împotrivă. Filmul a fost lansat în luna februarie şi a fost bine primit de critici deşi au considerat cam forţate situaţiile care-i ţin despărţiţi pe cei doi. Acest lucru nu ne împiedică să punem filmul pe lista cu Cele mai bune filme romantice din 2015. 

Cele mai bune filme romantice din 2015 - The Rewrite

Un alt fil demn de Cele mai bune filme romantice din 2015 este The Rewrite (Punct şi de la capăt), este un prilej de a îl revedea pe drăgălaşul de Hugh Grand. El joacă rolul unui scenarist englez care cucereşte Hollywoodul şi câştigă un premiu Oscar cu scenariul său. 15 ani mai târziu viaţa ni-l arată falit şi divorţat predând lecţii de scris scenarii la o şcoală modestă de pe coasta de est. El este luat prin surprindere de ceea ce simte pentru una din cursantele sale, o mamă singură interpretată de fermecătoarea Marisa Tomei. Este ocazia perfectă de a pune punct vieţii trecute şi de a o lua de la început. Practic este încă un film al regizorului Marc Lawrence, care, practic a făcut doar filme cu Hugh Grand în rolul principal “Two Weeks Notice”, “Music and Lyrics”, and “Did You Hear About the Morgans?”)

Cele mai bune filme romantice din 2015 -  Focus

Filmul este o comedie romantică despre un escroc uns cu toate alifiile, Will Smith care o ia sub aripa sa ocrotioare pe tânăra dar promiţătoarea Margot Robbie (a apărut şi în Lupul de pe Wall Street) şi între ei se înfiripă o poveste de iubire. Pentru că devine periculos pentru viaţa care o duceau, fiind în permanenţă înconjuraţi de minciunile şi înşelătoriile pe care le făceau pentru a trăi. Viaţa îi aduce din nou faţă în faţă, după trei ani, când Will este pe cale să dea lovitura vieţii şi să se retragă în glorie şi cu conturile pline.  Întorsăturile de situaţie te ţin cu sufletul la gură deşi sunt un pic prea “răsucite”. Merită să fie printre primele filme dintre cele mai bune filme romantice din 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net