Cei mai simpatici bebeluşi, amuzament pentru părinţii lor

Ultima actualizare:

Nou născuţii au uimitoare abilitate de a fi din prima clipă cei mai simpatici bebeluşi pe care i-ai întâlnit vreodată, mai ales dacă arată ca o versiune în miniatură a unuia dintre bunici.

Cei mai simpatici bebeluşi, râd mult şi sunt veseli mereu

Râsul la bebeluş este recomandat. Când eşti în preajma lui, râzi tare şi sănătos, va nvăţa şi el să facă la fel şi asfel se va elibera de stres. Cei mai simpatici bebeluşi sunt şi cei mai sănătoşi. Veselia contagiasă ajută mai apoi şi pe adultul copleşit de rutina zilnică.

Chicotelile pe care le scot cei mai simpatici bebeluşi sunt un semn clar de dezvoltare intelectuală şi de aici poţi înţelege cum se dezvoltă memoria lor. “Simţul umorului este direct legat direct de dezvoltarea intelectuală a copilului” consideră doctorul în psihologie Kori Skidmore de la Spitalul Memorial din Chicago, Statele Unite. “Umorul dezvoltă memoria copilului dumneavoastră şi îl ajută înţeleagă şi să-şi amintească în ce fel funcţionează lumea”. Orice copil va înţelege să-şi facă traiul mai uşor dacă va învăţa să râdă atunci când se lovesc de lucruri neaşteptate în viaţă.

Să îi înveţi de mici să râdă atunci cand dau de greu este cel mai frumos cadou pe care îl poţi face unui copil iar cei mai simpatici bebeluşi, au şanse mari să fie şi printre cei mai simpatici adulţi atunci când vor creşte.

Simţul umorului este în general moştenit şi asta înseamnă că  nişte părinţi cu un simţ al umorului dezvoltat îl vor transmite genetic şi copilului lor . Din punct de vedere genetic copilul moşteneşte în mod destul de egal AND-ul părinţilor, 50% de la mamă şi 50 % de la tată. Acest procent nu semnifică faptul că bebeluşul va moşteni jumătate din trăsăturile fiecărui părinte, ci este voia întâmplării cu cine va semăna, chiar dacă moştenirea genetică este egală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net