Ce transformare! Arhitecta a spart 50.000 de euro să se facă păpuşă Barbie

Ultima actualizare:

    Tânăra Anella este de profesie arhitect
Tânăra Anella este de profesie arhitect

Asta e culmea! Multe fetiţe visează la 7-10 ani să devină prinţese. Însă Anella, de 25 de ani, din Polonia şi-a dorit altceva. Ea a vrut să devină păpuşa Barbie cu care se juca în copilărie. Culmea, a costat-o 50.000 de euro, dar şi-a văzut visul... în oglindă.

Anella este de meserie arhitect şi are un hobby mai puţin obişnuit: operaţiile estetice. Ea îşi doreşte să fie perfectă, să fie cea mai frumoasă din lume şi să fie dorită de toţi bărbaţii. Şi-a pus silicoane de mari dimensiuni, a epelat la liposucţii de sculptare a taliei, şi-a operat nasul de câteva ori şi îşi umple buzele cu acid hialuronic în mod constant. „Când am începu să mă operez a fost mai mult un joc. Nu am intenţionat să ajung să fiu dependentă de bisturiu. Dar... asta s-a întâmplat. Acum a devenit un hobby pentru mine să merg la medicul plastician”, a declarat Anella pentru The Sun.


    Cât e ziua de lungă postează fotografii pe pagina ei de Instagram
Cât e ziua de lungă postează fotografii pe pagina ei de Instagram

Blonda este poreclită prima Barbie Poloneză şi are peste 100.000 de admiratori pe pagina ei de Instagram. Cea mai mare ambiţie a polonezei este să devină păpuşa perfectă. Arhitecta de 25 de ani a recunoscut că era complexată când era mai tânără şi că a încercat să scape de acest handicap prin operaţii corective. „Am început cu o operaţie de mărire de sâni. Restul procedurilor au venit de la sine în ultimii trei ani”, a povestit ea după ce a cheltuit 50.000 de euro.


    Bărbaţii o bombardează cu vorbe frumoase
Bărbaţii o bombardează cu vorbe frumoase

În primele luni după ce şi-a făcut contul de Instagram ea a fost rapid asaltată de 38.000 de admiratori. „Unii oameni se nasc frumoşi, alţii sunt carismatici şi cuceresc prin atitudinea lor. Eu nu făceam parte din nicio categorie aşa că am muncit din greu să ajung să exist”, a filosofat tânăra într-una dintre postări.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net