Ce spune Hillary Clinton despre starea ei de sănătate

Ultima actualizare:

    Hillary Clinton a fost diagnosticată cu pneumonieFoto: Getty
Hillary Clinton a fost diagnosticată cu pneumonieFoto: Getty

Candidata democrată la președinția Statelor Unite a stârnit îngrijoare după ce a fost la un pas să leșine, duminică, la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor din 11 septembrie 2001. Hillary Clinton (68 de ani) și-a asigurat alegătorii că a „respectat un standard înalt de transparență” în ceea ce privește starea ei de sănătate și că nu a crezut că pneumonia se va dovedi a fi o boală atât de gravă.

Într-un interviu acordat postului CNN, Hillary Clinton a explicat de ce s-a simțit rău duminică (11 septembrie): „Am amețit și mi-am pierdut echilibrul pentru un moment, dar după ce am urcat în mașină, după ce m-am putut așeza, m-am putut răcori și bea niste apă, am început imediat să mă simt mai bine. Trebuia să am cinci zile de odihnă, așa mi-au recomandat doctorii, dar nu am urmat acest sfat înțelept. Vreau să scap de această boală (pneumonie n.r) și să mă întorc la campanie cât de repede posibil”.

Hillary Clinton a ascuns boala inclusiv staff-ului său, dar avertizările medicilor s-au dovedit a fi adevărate. Îi era teamă că rivalii săi politici se vor folosi de slăbiciunea ei pentru a o doborî în campania electorală, așa că a ales să țină secret faptul că e bolnavă. Hillary și-a asigurat alegătorii, prin intermediul rețelei de socializare Twitter, că se simte mult mai bine și că va continua lupta pentru cârma Americii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net