Ce se întâmplă când îi pui pe copii să aleagă între mamă şi tată VIDEO

Ultima actualizare:

    Ce se întâmplă când îi pui pe copii să aleagă între mamă şi tatăFoto: Click!
Ce se întâmplă când îi pui pe copii să aleagă între mamă şi tatăFoto: Click!

În sondaje, mama pare a fi favorita copiilor, însă răspunsurile lor sunt mai interesante de atât când trebuie să se decidă în fața ambilor părinți. Prezentatorul Jimmy Kimmel a luat cu asalt străzile New York-ului pentru a întreba copiii pe care dintre părinți îl iubesc cel mai mult, relatează publicația The Huffington Post.

Prezentatorul emisiunii „Jimmy Kimmel Live” a declarat într-o notă umoristică faptul că este suspicios în legătură cu sondajele care spun că trei din patru copii preferă să își petreacă timpul mai mult cu mama lor.

„Dacă tații ar încerca să ne hrănească și ei la sânul lor poate situația ar sta altfel“, a glumit Kimmel la începutul emisiunii sale, conform huffingtonpost.co.uk.

Pentru a sărbători Ziua Mamei care în acest an la americani a picat pe 10 mai, Jimmy Kimmel le-a pus copiiilor cea mai veche întrebare: mama sau tata?

Toți cei opt copii au răspuns cu adevărat amuzant și au fost puși să se decidă chiar în fața părinților lor.

Unii dintre ei au încercat să răspundă diplomatic: „Îi iubesc pe amândoi” . Lor li s-au dat situații de viață și de moarte precum: pe care din părinți și-ar dori mai degrabă să cadă un pian, căruia i-ar arunca vesta de salvare, pe care ar vrea să îl mănânce un zombie în cazul unei apocalipse. 

Din opt copii, şapte ar salva-o mai degrabă pe mama lor, iar unul dintre ei a spus că l-ar înlocui pe tatăl său cu Spiderman dacă ar putea. Tații au fost vizibil răniți, dar au acceptat situația cu zâmbetul pe buze.

 Întrebați de ce o preferă pe mama, majoritatea a spus că mama e mai drăguță,  pe când tata nu e popular deoarece nu e la fel de permisiv.

„Jimmy Kimmel Live” este un show de seară  care a împlinit  13 ani și care poate fi urmărit pe postul american ABC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net