Ce scumpi au fost micuții George și Charlotte când și-au luat adio de la canadieni!

Ultima actualizare:

„Flancați” de micuții George și Charlotte, Ducele și Ducesa de Cambridge și-au luat rămas bun de la Canada, la capătul unei vizite de 8 zile. Micul Prinț le-a cucerit, însă, definitiv inimile canadienilor.

Turneul canadian a fost un succes pentru familia Regală. „Această țară va juca un rol important în viața copiilor noștri. Am rămas cu niște amintiri frumoase”, a ținut să precizeze William. 

George și Charlotte au fost adorabili atunci când și-au luat la revedere de la canadieni. Îmbrăcat în pantalonași scurți, pulover, șosete trei sferturi și pantofi, George (3 ani) era tot numai un zâmbet, purtându-se ca un supertar. Charlotte (1 an și 6 luni) a stat în brațele lui Kate. Îmbrăcată cu o rochiță cu model floral, micuța s-a luat și ea după cei prezenți și i-a salutat pe cei din jur, dând din mânuțe. 

Pentru George și Charlotte, această vizită de peste mări a fost ultima, pentru o lungă perioadă de timp. Sursele apropiate de Casa Regală au menționat că William și Kate își doresc o copilărie normală pentru micuți, așa că ei nu îi vor mai acompania pe părinți în vizitele oficiale pe care le vor mai efectua în viitorul apropiat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net