Ce i-a interzis Meghan Markle tatălui său. Ea şi Harry sunt îngrijoraţi de starea bărbatului

Ultima actualizare:

    Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle în data de 19 mai, la Castelul WindsorFoto: Getty
Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle în data de 19 mai, la Castelul WindsorFoto: Getty

Meghan Markle este îngrijorată pentru tatăl ei, Thomas, după ce acesta a suferit un infarct cu puţin timp înainte de nunta fostei actriţe cu Prinţul Harry. Atât Meghan, cât şi fiul cel mic al Dianei au decis că bărbatul trebuie să urmeze nişte reguli stricte, pentru a evita o altă operaţie.

Aşa se face că Meghan i-a interzis tatălui ei să conducă până nu se reface complet după operaţia pe cord. Atât ea, cât şi Harry i-au cerut să nu facă niciun fel de efort. "A fost cu Harry de mai multe ori şi cu amândoi după nuntă. Sunt îngrijoraţi şi i-au spus să nu conducă", a povesti o vecină a lui Thomas, Lori Davis, conform mirror.co.uk

Cu permisiunea lui, femeia de 38 de ani a mai dezvăluit că Thomas a fost sunat de Harry, care i-a cerut voie bărbatului să o ceară în căsătorie pe Meghan. Iar Lori insistă că, deşi e timid, Thomas a visat mereu să-şi conducă fiica la altar, aşa cum a făcut tatăl Prinţesei Diana. Din nefericire, problemele cu inima, dar şi scandalul legat de pozele de paparazzi aranjate i-au distrus visul, a mai povestit Lori, care i-a dus fructe şi jeleu înainte de transmisiunea în direct a nunţii regale. 

"Tom s-a uitat la ceremonie singur. I s-a părut foarte frumoasă şi sunt sigură că va regreta mereu că nu a fost acolo. A spus că Meghan a fost superbă. Va fi mereu dezamăgit că nu a putut merge", a adăugat Lori. 

Interesant a fost declaraţia femeii conform căreia Meghan a venit cu ideea ca Prinţul Charles să o ducă la altar, după ce tatăl ei a fost obligat să nu mai participe la ceremonie. Atunci, fosta actriţă şi Harry au făcut un gest neobişnuit de a ruga personal publicului să îl lasă în pace pe Thomas. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net