Ce frumoşi s-au făcut copiii lui Albert de Monaco!

Ultima actualizare:

    Prinţul de Monaco şi soţia sa sunt mândri de copiii lorFoto: GuliverSplash
Prinţul de Monaco şi soţia sa sunt mândri de copiii lorFoto: GuliverSplash

La câteva zile după ce au împlinit 3 ani, gemenii prinţului de Monaco apar în poza tradiţională de Crăciun a principatului.

Micuţii prinţi Jacques şi Gabriella sunt doi copii foarte frumoşi. Mama lor, Charlene de Monaco (39 de ani), soţia prinţului Albert de Monaco (59 de ani), este foarte mândră de ei. Ea a pus pe Instagram poze cu ei, realizate de fotografa Vanessa Von Zitzewitz. Rareori apar fotografii ale adorabilor prinţi Jacques şi Gabriella.  Ei au împlinit 3 anişori la 10 decembrie. Prinţişorii se pregăetsc să-l aştepte pe Moş Crăciun, precum toţi copiii de vârsta lor. În luna octombrie, publicaţia “France Dimanche” susţinea că  Charlène şi Albert de Monaco trăiesc separaţi de la începutul anului 2017. La începutul acestui an, o defecţiune la sistemul de alimentare cu apă a

făcut-o pe prinţesa Charlène să se mute din palatul princiar împreună cu cei doi copii ai ei, Jacques şi Gabriella, la Hotelul Ermitage din Monaco. Mutarea nu trebuia să dureze decât câteva săptămâni, atât cât durau reparaţiile şi refacerea unor picturi, care au fost restaurate cu acest prilej. Dar lucrurile au devenit mai complicate. Potrivit “France Dimanche”, care a preluat o informaţie din publicaţia germană “Bunte”, Charlène de Monaco nu revenise încă la palat în octombrie şi s-ar fi aflat tot la Hotelul Ermitage.”France Dimanche”. De aceea au apărut bârfe dacă nu cumva au apărut eventuale tensiuni în sânul cuplului princiar. Iată însă că, de Crăciun, Charlene de Monaco a pozat copiii la palat. Asta înseamnă că problemele din cuplul princiar s-au rezolvat.


    Micuţii prinţi au împlinit 3 aniFoto: Instagram
Micuţii prinţi au împlinit 3 aniFoto: Instagram
image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net