Ce fițoasă e Kate Middleton! Incredibil ce a făcut

Ultima actualizare:
Acesta este inelul pe care Kate Middleton nu îl vrea „copiat”
Acesta este inelul pe care Kate Middleton nu îl vrea „copiat”

Cea mai așteptată bijuterie din noua colecție a familiei regale britanice, o copie după inelul cu safir și diamante al lui Kate Middleton (33 de ani), în valoare de 1.3 milioane euro, a dispărut misterios. Copiile bijuteriilor au fost făcute manual, cu o precizie de chirurg, iar publicul le poate cumpăra. Cu toate acestea, fanii famliei regale britanice sunt foarte dezamăgiți de gestul făcut de ducesa de Cambridge, care se pare că a retras replica inelului de logodonă de pe piață.

Din păcate, replica inelului purtat de Ducesa de Cambridge a dispărut din colecția de suveniruri a familiei regale britanice. Surse apropiate de Palatul Buckingham susțin că însăși Kate a interzis vânzarea acelei copii, deoarece inelul real are o semnificație specială pentru ea și soțul ei, Prințul William (33 de ani), potrivit Daily Mail.

Inelul real i-a aparținut Prințesei Diana, iar replica lui trebuia să facă parte din colecția de bijuterii vândute online, dar și la magazinul de cadouri Historic Royal Palaces, în Kensington Palace, reședința oficială a ducesei Kate Middleton și a Prințului William.

Bijutierul care a realizat replica inelului purtat de ducesă este șocat că opera lui a fost scoasă din plan. O sursă apropiată de Kate Middleton a declarat că: „Cred că familia regală consideră că e de prost gust vânzarea unor copii ieftine ale inelului de logodnă, care i-a aparținut inițial Prințesei Diana. Nu putem s-o condamnăm pe Kate, pentru faptul că nu își dorește o copie după inelul pe care îl poartă în fiecare zi”.


    Acesta este inelul pe care Kate Middleton nu îl vrea „copiat”Foto: Getty
Acesta este inelul pe care Kate Middleton nu îl vrea „copiat”Foto: Getty

Cu toate acestea, fanii familiei regale nu sunt prea încântați de scoaterea mult așteptatului inel de pe piață. Mulți oameni își doreau o replică a superbului inel cu safire și diamante, care a fost purtat cândva de Prințesa Inimilor, și care acum îi aparține ducesei Kate Middleton. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net