A căzut de la etajul 23, dar Loganul l-a salvat

Ultima actualizare:

    Tânărul a picat pe partea din spate a capotei
Tânărul a picat pe partea din spate a capotei

Incredibil! A căzut de la peste 70 de metri înălţime, dar a avut zile, pentru că un taximetrist şi-a lăsat maşina sub balconul său. Iată povestea incredibilă a unui puşti din Novosibirsk, Siberia, care a vrut să impresioneze o fată.

Cine mai îndrăzneşte să spună ceva de Loganul construit la Piteşti ar fi bine să se gândească de două ori. Recent, un model Renault Logan din Novosibirsk, Siberia, i-a salvat viaţa unui tânăr de 16 ani care s-a dezechilibrat în timp ce făcea acrobaţii pe balcon, la etajul 23. Tânărul a căzut în gol de la peste 70 de metri, iar impactul i-a fost atenuat de caroseria “moale” a maşinii româneşti. 

simeon stalpnicul png

El a ajuns la spital în stare gravă, dar stabilă, şi medicii sunt optimişti în privinţa şanselor lui de recuperare. Martorii oculari au spus că tânărul a stat aproape 10 minute pe capota deformată, până când a fost ridicat de paramedici. Nu este clar dacă fata care locuieşte la ultimul etaj, adică etajul 25, a fost impresionată de bravada lui Alexander şi dacă l-a vizitat la spital. Conform primelor date ale anchetei, tânărul făcea echilibristică pe balustradă şi, la un moment dat, s-a dezechilibrat, picând în gol. În mod surprinzător, în ciuda impactului nimicitor, taximetristul este convins că-şi va repara maşina cu banii de la asigurare şi că o va repune în circulaţie până la jumătatea lunii octombrie.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net