Caz șocant! Și-a băgat copilul în pungi și l-a ascuns în grădina părinților

Ultima actualizare:

    Și-a împachetat copilul în pungiarhivă click
Și-a împachetat copilul în pungiarhivă click

O tânără este anchetată, după ce a ascuns corpul nou-născutului, împachetat în trei pungi din plastic, în scurgere din spatele casei părinților. Nimeni nu a știut că Sinead Connett, mama în cauză, a fost însărcinată și că urma să aibă un copil, șocul fiind și mai mare pentru părinții ei. Anchetatorii investighează cazul, încercând să se pronunțe asupra cauzei morții bebelușului.

Tânăra din Hertford și-a ascuns sarcina de părinții și prietenii ei. Aceasta a pledat vinovată în fața instanței, mărturisind că și-a înfășurat copilul într-un prosop și, mai apoi, în trei pungi din plastic, și l-a ascuns într-o groapă de drenaj din grădina părinților ei, Ann și Stuart Connett.

Anchetatorii presupun că bebelușul a fost plasat în scurgere, undeva între 2 și 13 august 2013, dar nu a fost descoperit decât în anul 2016, sentința urmând să o primească pe data de 9 iunie, anul acesta.

Descoperirea șocantă a fost făcută de un inginer instalator, care a fost chemat de părinții fetei, după ce în ultimii doi s-au confruntat cu probleme de dranaj cu toaleta. Anchetatorii au mărturisit, conform Mirror, că trupul bebelușului se afla într-o ”severă stare de descompunere”, având craniul fracturat. Încă nu a fost stabilită cauza decesului și nici examenul post-mortem nu a putut a stabilit exact circumstanțele în care a survenit moartea acestuia.

Procurorul Rebecca Dolby a declarat instanței că, atât inginerul, cât și soții Connett încă se află în stare de șoc, după ce au scos din sistemul de drenare, acoperit de o placă de fier și frunziș, punga în care se afla trupul neînsuflețit al micuțului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net