Ireal! Tânără aruncată într-un cazan încins la Festivalul Vrăjitoarelor din Germania

Ultima actualizare:

    Tânăra a suferit arsuri de gradul 2 Foto:Getty
Tânăra a suferit arsuri de gradul 2 Foto:Getty

Poveștile cu vrăjitoare sunt înfricoșătoare pentru copii mici, însă o paradă a spiritelor rele care se desfășoară anual în Germania a avut un final tragic pentru o adolescentă de 18 ani. Poliția din sud-vestul Germaniei investighează un caz, după ce o tânără în vârstă de 18 ani a suferit arsuri de gradul doi la o paradă anuală a ”vrăjitorilor”.

Unii martori au declarat polițiștilor că tânără a fost dusă la un cazan cu apă clocotită de câțiva dintre participanți și a fost pur și simplu aruncată acolo, ca într-o poveste de groază, fără ca autorii să resimtă vreun pic de vină, informează bbc.com. Alți martori susțin, însă, o altă variantă a celor întâmplate. Ei au susținut că femeia a fost ținută deasupra cazanului. Victima, care țipa extrem de tare, a fost abandonată la marginea drumului de ”vrăjitoare”, deși se afla într-o stare foarte gravă.

Ulterior, în urma mai multor apeluri către serviciul de ambulanță, victima a fost dusă la spital pentru a primi îngrijirie medicale necesare. Poliția locală va începe o ancheta pentru identificarea și pedepsirea celor care se fac vinovați de această întâmplare. Unii dintre cei care au participat la torturarea adolescentei au fost deja reținuți de oamenii legii. 

Organizatorii paradei de vrăjitori, care are loc anual începând din anul 2003, se declară absolut șocați de incident și promit că vor lua măsuri pentru a preveni repetarea acestuia în viitor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net