Cât costă o partidă de sex la bordelul zoofililor din Serbia! Atenţie aceste imagini vă pot afecta emoţional!

Ultima actualizare:

    Imaginile şocante arată un căţel îmbrăcat în colanţi, cu pantofi cu toc cui
Imaginile şocante arată un căţel îmbrăcat în colanţi, cu pantofi cu toc cui

Investigaţie şocantă realizată de o echipă de jurnalişti europeni preocupaţi de drepturile animalelor! Conform grupului de salvare a necuvântătoarelor Leviathan, sute de britanici merg anual în vacanţe sexuale la Berlgrad pentru a face sex cu câini, pisici, capre, oi şi chiar... vaci.

Bordelurile cu animale din Belgrad sunt vânate de zoofili din întreaga lume. Motivul: partidele de sex sunt ieftine şi oferta este generoasă. Zoofilii au la dispoziţie capre, oi, măgari, câini, pisici, gâşte şi chiar vaci. Zoofilii ajung la destinaţie după ce sunt plimbaţi cu autocarul prin Belgrad. Este vorba de mai multe ferme, unde proprietarii îşi dresează anumalele să le satisfacă toate capriciile perverşilor. La cererea clientului, animalul poate fi costumat în colanţi, poate purta tocuri cui, poate fi rujat şi chiar coafat. Preţurile variază între 70 şi 150 de euro. Cei care doresc să se şi filmeze în timp ce fac sex, trebuie să mai achite 50 de euro. Reportajul a fost difuzat de televiziunea germană RTL zilele trecute. Reprezentantul organizaţiei de salvarea animalelor Pavle Bihal le cere autorităţilor să închidă reţeaua de bordeluri pentru zoofili.

„Avem informaţii solide legate de un apartament din centrul Belgradului care a fost transformat în club de noapte. Practic aici animalele sunt pe post de stripteuze, iar perveşii sunt invitaţi să le abuzeze contra unor sume cuprinse între 80 şi 200 de euro. Clienţii care vin aici sunt din Marea Britanie, Germania, Suedia şi Olanda. În prezent, aşteptăm o confirmare pentru a putea da poliţiei datele exacte privind adresa şi cum funcţionează circuitul”, a declarat Bihal. Conform jurnalistului de investigaţie, fermierii care conduc această reţea de prostituţie zoofilă nu consideră că „sexul cu animale e un lucru normal, pe care omul îl face din timpuri preistorice”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net