A câştigat la loto și și-a părăsit iubita! Femeia l-a dat în judecată şi vrea jumătate din bani

Ultima actualizare:

    Denise l-a dat în judecată pe Maurice şi vrea jumătate din premiuFoto: Facebook
Denise l-a dat în judecată pe Maurice şi vrea jumătate din premiuFoto: Facebook

“La greu, dar nu şi la bine”! Aşa poate fi descrisă pe scurt povestea a doi canadieni care se judecă acum prin tribunal după ce au câştigat marele premiu la loto.

Cinci zile! De atât a avut nevoie Maurice Thibeault să-şi strângă hainele pe ascuns, să-şi facă bagajul şi să plece de acasă, părăsindu-şi iubita fără nicio explicaţie.

Bărbatul şi-a dat seama că are biletul câştigător la loto şi pentru că nu a vrut să împartă premiul cu jumătatea lui şi-a luat tălpăşiţa şi s-a făcut nevăzut.

Cei doi jucau des la loto, iar femeia povesteşte că uneori cumpăra ea biletele, alteori el. “Cumpăram bilete la loterie împreună, aproape mereu. Uneori îi dădeam bani pentru a cumpăra bilete când mergea să-și ia țigări. Am stabilit că dacă vom avea un bilet câştigător banii vor fi ai noştri”, a povestit Denise Robertson din Ontario, potrivit Mirror.

Femeia a auzit la radio că marele premiu în valoare de 12,2 milioane de dolari s-a câştigat şi că ar fi vorba de doi norocoşi, unul fiind chiar de la ea din oraş. Imediat, Denise şi-a sunat iubitul şi l-a întrebat dacă a verificat lozul.

După ce şi-a dat seama că are numerele câştigătoare şi va primi 6,1 milioane de dolari, bărbatul a plecat de acasă. Casa în care a locuit timp de doi ani şi jumătate cu Denise.

„Acum când mă gândesc, îmi amintesc că a spălat toate hainele cu o noapte înainte și că nu le-a pus în sertare, ca și cum se pregătea să plece”, a mai spus femeia.

Denise l-a chemat în instanță pentru a-și cere partea din premiu. Bărbatul se apără şi spune că voia de mai mult timp să se despartă de ea. Acum, cei doi au un proces pe rol, iar magistraţii trebuie să decidă dacă bărbatul va împărţi sau nu premiul cu fosta iubită.

image
image
image
image
image
image
justin wood rata wrinkle jpg
stop foto unsplash jpg
geci iarna barbati jpg
man at supermarket jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
printesa iraniana frumusete jpg
pensionar jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net