A câştigat la Loto 43 milioane €, dar i-a pierdut într-un mod stupid

Ultima actualizare:

    A câştigat 43 de milioane de euro la Loterie
A câştigat 43 de milioane de euro la Loterie

O femeie din Londra susţine că are tichetul câştigător de la Loterie, în valoare de 33 milioane de lire (n.r. 43 milioane euro) pe care însă nu i-a revendicat, deoarece a pus din greşeală biletul în maşina de spălat.

Femeia a avut un şoc când a aflat că numerele câştigătoare la Loto sunt exact cele pe care le avea ea pe tichet, însă, din păcate, îl uitase într-o pereche de pantaloni care au mers la spălat, scrie Metro.co.uk.

A fugit într-un suflet cu biletul făcut ţăndări, la Loterie: ''Am cedat nervos când am văzut cum arăta biletul. N-am dormit toată noaptea. Am încercat să îl usuc cu un uscător de păr, se putea vedea anul, dar nu şi data când l-am cumpărat'', a spus aceasta.

A încercat să refacă biletul distrus, însă fără succes. Cei de la agenţia de Loterie au verificat numerele câştigătoare şi i-a îndemnat pe toţi cei care au cumpărat biletele în luna respectivă să verifice numerele.


    foto: Metro
foto: Metro

''Din păcate nu am nicio modalitate de a verifica dacă biletul câştigător a fost cumpărat de la agenţia noastră. Am vândut mai multe bilete câştigătoare înainte, dar pentru sume mai mici'', a declarat un reprezentant al agenţiei de loterie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net