Care este povestea miliardarei falite care acum merge cu autobuzul

Ultima actualizare:

    2017 Îmbrăcată modest,  în staţia de maşină
2017 Îmbrăcată modest, în staţia de maşină

Un destin ca în filme! Provenită dintr-o familie modestă, Soraya Khashoggi ajunsese să fie în anii 1970 una dintre cele mai bogate britanice. Astăzi a redevenit o femeie obişnuită, care merge cu autobuzul.

Soraya Khashoggi (73 de ani) a fost surprinsă recent de jurnaliştii de la “Daily Mail” îmbrăcată într-o haină roşie, cu un tricou şi o fustă de duzină. Grasă şi îmbătrânită, s-a urcat cu greu într-un autobuz, înghesuită din toate părţile, după ce a aşteptat minute bune într-o staţie de pe o stradă din vestul Londrei.


    1978 Trăia în mare lux  cu soţul ei, magnatul  saudit Adnan Khashoggi
1978 Trăia în mare lux cu soţul ei, magnatul saudit Adnan Khashoggi

Nici nu ai putea crede că a fost odată una dintre cele mai elegante britanice, cu manichiură perfectă şi cele mai scumpe haine şi bijuterii. În urmă cu peste cinci decenii se bucura din plin de averea de peste 4 miliarde de dolari a soţului ei, avea împreună cu el 17 case, 3 avioane, 3 iahturi, 100 de limizine şi 200 de animale exotice. Bărbatul său a fost Adnan Khashoggi, un om de afaceri saudit care a murit recent la 81 de ani. Soraya a dat divorţ de bogataş, în 1982, şi i-a cerut jumătate din avere. După o mare bătălie în justiţie, ea a primit 874 de milioane de dolari de la magnat. Fiica unei ospătăriţe din Leicester, Soraya şi-a luat destinul în propriile mâini după divorţ. Ea a deschis o florărie împreună cu unul dintre cei cinci fii pe care i-a avut cu sauditul. Se pare că nu a avut succes în afaceri şi restul de bani i-a tocat pe un trai de mare lux şi de huzur. Astăzi a revenit la traiulul modest de dinainte de a-l cunoaşte pe Khashoggi, în 1961, pe când lucra ca simplă telefonistă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net