A călătorit 22.664 km ca să repare o maşină în 10 minute

Ultima actualizare:

    William Medcalf  este expert în  maşini Bentley
William Medcalf este expert în maşini Bentley

Incredibil, dar adevărat! William Medcalf a trebuit să zboare zeci de mii de kilometri, de la Londra până în Mongolia, să repare o maşină. Călătoria a durat peste 44 de ore, iar reparaţia doar 10 minute.

Mecanicul William Medcalf (49 de ani) din Londra a fost chemat, recent, de un client să-i repare maşina tocmai în Mongolia! El a trebuit să parcurgă 22.644 de kilometri ca să ajungă la acesta şi să se întoarcă acasă. Bill Cleyndert, de 58 de ani, din Norfolk, se afla cu Bentleyul Super Sports al său într-o călătorie îndepărtată. Plecase de la Beijing, capitala Chinei, cu ambiţia să ajungă la Paris, dar pe o şosea din Mongolia a rămas în pană. Nu avea la el piese de schimb şi, în plus, nu avea de unde să facă rost din zonă. În plus, nu avea încredere în nici un mecanic local.

simeon stalpnicul png

A reuşit să ia legătura cu mecanicul Medcalf de la Londra, care este expert în Bentley, de 22 de ani. Acesta a acceptat să facă o călătorie îngrozitor de grea până a ajuns la clientul său. A zburat mai întâi cu un avion din Marea Britanie până în Coreea de Sud, o distanţă de 8.850 de kilometri pe care a parcurs-o în 11 ore. Apoi, a zburat din Coreea de Sud la Ulaanbaatar, 1.990 de kilometri, timp de 3 ore şi jumătate. Cea mai dificilă a fost călătoria din capitala Mongoliei, cu o maşină închiriată, până la locul unde se afla clientul în pană.

A trebuit să mai parcurgă 482 kilometri pe şosele deosebit de periculoase, pe timp de noapte, trecând prin Deşertul Gobi, ceea ce i-a luat peste 7 ore şi jumătate. Reparaţia a fost un fleac, nu a durat decât zece minute. A fost nevoie doar de o piesă de 87 de lire sterline (circa 463 de lei), care se stricase, şi de schimbarea unei roţi. Mecanicul a călătorit efectiv cu avioanele şi maşina peste 44 de ore, dus-întors, dar cu pauzele şi escala, a avut nevoie de peste patru zile. Atât el, cât şi clientul au refuzat să dezvăluie cât l-a costat nota de plată pe cel din urmă. 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net