Câine confiscat pentru neplata taxelor şi vândut la licitaţie

Ultima actualizare:

    Câinele Edda a fost vândut cu echivalentul a 3.557 de leiFoto: Shutterstock
Câinele Edda a fost vândut cu echivalentul a 3.557 de leiFoto: Shutterstock

Incredibil! Autorităţile din oraşul german Achen au confiscat câinele unei familii pentru taxele neplătite şi l-au vândut la licitaţie pe ebay cu 750 de euro.

Câinele unei familii din Achen, Renania de Nord-Westfalia, a fost confiscat pentru neplata taxelor. Autorităţile din oraş au vâdut pe mopsul Edda unui ofiţer de poliţie cu 750 de euro. (circa 3.557 de lei). Însă ofiţerul de poliţie zice că patrupedul e bolnav şi va da în judecată autorităţile.

Lucrătorii angajaţi pentru recuperarea datoriilor au făcut o vizită familiei alcătuită din cinci membri pentru a descoperi ce valori au în scopul de a le confisca pentru banii neplătiţi. Ar fi vrut chiar să ia căruciorul cu rotile al tatălui, însă nu au putut, fiindcă aparţinea unei firme de asigurări. Aşa că au plecat cu căţelul mops de culoare neagră, în vârstă de 1 an. L-au scos la licitaţie, cu precizarea că era vaccinat şi microcipat, însă nu şi castrat.

Cumpărătoarea, Michaela Jordan, de profesie ofiţer de poliţie, l-a cumpărat, deşi spune că preţul I s-a părut suspect de mic pentru acea rasă. Ulterior a descoperit că Edda ar avea o rană la ochi. A dus-o la veterinar, unde a terbuit să plătească 1.800 de euro pentru tratamente. Acum, femeia vrea să dea în judecată oraşul, pentru a i se scădea costurile medicale.

Autorităţile din Achen au fost criticate pentru că au confiscat câinele familiei pentru neplata taxelor, însă susţin că e legal ceea ce au făcut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net