Budapesta, cea mai ieftină destinaţie

Ultima actualizare:

Britanicii sunt recunoscuţi pentru faptul că îşi calculează în cele mai mici detalii concediile.

În colaborare cu experţii de la TripAdvisor, jurnaliştii de la Daily Mail au realizat un grafic cu cele mai scumpe şi, respectiv, cele mai ieftine destinaţii. Vrei să nu rămâi fără bani de cheltuială din prima zi de concediu? Atunci nu te duce în Dubai. Budapesta e cea mai indicată ca destinaţie dacă eşti limitat cu bugetul de călătorie.

De exemplu, dacă ieşi seara în oraş cu prietenii la New York, trebuie să ai în buzunar cel puţin 97,5 € pentru că berea şi mâncarea aici sunt foarte scumpe. La polul opus, este Hanoi, Vietnam, unde o cină romantică în doi te poate costa maximum 50 €. Mâncarea în Dubai este la rândul ei scumpă: 70 € de persoană. Nici Londra nu e mai prejos, cu 63 € de persoană. O bere în Dubai te costă 7,6 € şi la Paris 7 euro.

La capitolul vin, Budapesta e cea mai avantajoasă: o sticlă se vinde cu 5 €, faţă de 22,20 € în Dubai sau 19,5 € în Singapore. Cel mai ieftin transport asigurat de hotelul unde vă cazaţi sau de particulari este în Botswana, unde plătiţi pe kilometru doar 0,21 €. La capitolul servicii de taximetrie, în Cape Town, Africa de Sud, daţi în medie 2,11 euro pe kilometru. Cele mai scumpe servicii de taxi sunt în Dublin: 4,10 € pe kilometru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net