Bucăţi din trupurile pasagerilor din avionul EgyptAir, descoperite în mare

Ultima actualizare:

    Căpitanul Shoukair şi echipa sa, veseli înainte de plecare
Căpitanul Shoukair şi echipa sa, veseli înainte de plecare

Lacrimi şi durere fără margini! Apropiaţii celor 66 de oameni care se aflau în Airbus-ul A320, dat dispărut joi (19 mai), în timp ce zbura de la Paris la Cairo, sunt în stare de şoc după ce s-au găsit resturi din epavă.

Au sperat până în ultima clipă că o minune se mai poate întâmpla! Bucăţi de trupuri umane, scaune şi bagaje au fost descoperite de militarii egipteni plutind pe Marea Mediterană la 190 de kilometri de oraşul Alexandria. Şi, la scurt timp, a venit şi confirmarea îngrozitoare. Provin de la epava Zborului MS804 care venea de la Paris şi nu a mai ajuns niciodată la Cairo. După ce zvonurile că resturi din avionul care aparţinea EgyptAir ar fi fost găsite, joi, în apropiere de Insula Karpathos, s-au infirmat, apropiaţii încă se mai agăţau de speranţă, ca de un fir de pai. Nădejdile lor au fost năruite, însă, ieri, după ce au primit condoleanţe însuşi de la preşedintele Egiptului, Adbel Fattah al-Sisi. Lumea întreagă îi plânge pe cei care au murit nedrept, fără nici o şansă de scăpare.

simeon stalpnicul png

Frumoasa stewardesă Samar Ezz Eldin (27 de ani) parcă şi-a presimţit moartea postând pe Facebook o poză cu un avion prăbuşit în mare înainte de a începe să lucreze pentru compania egipteană în 2014. Familia pilotului Said Ali Ali Shoukair (37 de ani), din Gaza, a sacrificat totul pentru ca el să înveţe să zboare. Cu patru zile înainte de nenorocire, fusese promovat şi dăduse o mare peterecere. Şi înainte de a pleca de la Paris, era vesel şi râdea împreună cu echipajul său. Managerul de zbor Mervat Zakaria a renunţat la o carieră actoricească de succes ca să călătorească la înălţime. Soţia pasagerului britanic Richard Osman, care şi-a găsit sfârşitul în accident, i-a spus să aibă grijă înainte de a se urca în avion. “Nu mi se va întâmpla niciodată nimic”, a replicat el. Numai că destinul i-a dovedit contrariul. A sfârşit ars de viu împreună cu ceilalţi 65 de oameni care se aflau la bordul Airbus-ului A320.

Teroriştii susţin că au prăbuşit avionul

simeon stalpnicul png

Cauzele tragediei încă nu sunt elucidate. Autorităţile egiptene şi americane cred însă că a fost mai degrabă un act terorist decât o defecţiune tehnică. Au apărut zvonuri că un pasager irakian s-ar fi aruncat în aer la bordul avionului. Pentagonul zice însă că nu sunt semne ale unei explozii la bord. Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat prăbuşirea avionului. Informaţiile au fost confirmate inclusiv de surse islamiste citate de Centrul European pentru Studii Strategice şi Securitate (ESISC). Totuşi, mesajele de revendicare nu au putut fi confirmate din surse independente. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net