Bolsonaro, spitalizat în urma unui accident. Ar fi căzut în cadă şi s-ar fi lovit la cap, în Palatul Alvorada

Ultima actualizare:

    Jair Bolsonaro a fost internat la un spital militar, în urma unui accident domesticFoto News.ro
Jair Bolsonaro a fost internat la un spital militar, în urma unui accident domesticFoto News.ro

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost internat la un spital militar, în urma unui accident domestic, o căzătură fără urmări grave, scrie presa braziliană, relatează AFP.

Liderul de extremă dreapta ”a căzut în (reşedinţa oficială a şefului statului) Palatul Alvorada. El a primit primul ajutor de la echipa medicală a preşedinţiei Republicii şi a fost condus la spitalul forţelor armate”, a anunţat luni serviciul de comunicare al Executivului într-un mesaj publicat de portalul de ştiri G1.

Potrivit presei, el s-ar fi lovit la cap, alunecând în cadă.

Jair Bolsonaro “a fost supus unei tomografii computerizate a craniului, care nu a depistat vreo modificare”, a precizat aceaşi sursă. Preşedintele urma să fie spitalizat între şase şi 12 ore, a adăugat serviciul de comunicare pe G1.

Şeful serviciilor de securitate din cadrul Guvernului, Augusto Heleno, a ajuns la spital la scurt timp după convoiul prezidenţial. El a declarat pentru postul de televiziune Globo că Jair Bolsonaro se simte ”bine”, dar că rămâne sub observaţie.

Jair Bolsonaro evoca la începutul lui decembrie ”posibilitatea” de a suferi de un cancer de piele, în urma unor examene dermatologice la un spital în Brasilia.

Însă echipa medicală de la preşedinţie a efectuat o biopsie şi a exclus orice suspiciune cu privire la un cancer de piele.

Sănătatea preşedintelui brazilian, un fost militar în vârstă de 64 de ani, face obiectul unor îngrijorări, după ce a fost atacat cu arma albă în septembrie 2018, în plină campanie electorală.

Înjunghiat în abdomen, el a scăpat cu viaţă şi a fost supus mai multor operaţii chirurgicale, ultiam în septembrie, la un an de la atentat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net