„Blițul de la telefon mi-a salvat fiul!” Ce a descoperit o mamă într-o poză

Ultima actualizare:

    Pupila albă a ochiului indica o afecțiune gravăFoto: Newcastle Chronicle
Pupila albă a ochiului indica o afecțiune gravăFoto: Newcastle Chronicle

Stacey Sutherland se uita la fotografiile cu fiul ei, când a observat ceva ciudat. Pupila ochiului stâng al copilului era albă în fiecare fotografie. Femeii i s-a părut ciudat acest detaliu și a hotărât să contacteze medicii pentru mai multe informații.

În afară de ceea ce se vedea în poză, Stacey a mai observat și că ochiul fiului ei se zbătea câteodată. Îngrijorată, aceasta l-a dus pe Zak, în vârstă de un an și 8 luni, la doctori pentru o consultație. Aceștia l-au diagnosticat pe copil cu retinoblastom, un tip de cancer de ochi foarte rar, care afectează, de obicei, copiii cu vârsta până în cinci ani, informează mirror.co.uk.

Când ți se spune așa ceva intri într-o stare de șoc. Era ireal”, a spus Stacey. Medici i-au prescris imediat tratamentul cu laser și chimioterapie pentru micșorarea tumorii. Aceștia spun că Stacey i-a salvat viața copilului.

Dacă am fi așteptat mai mult să îl consultăm, ar fi fost cu totul altă poveste. Ar fi putut să își piardă ochiul”,  a adăugat Stacey.Doctorii i-au spus femeii că, de obicei, nu au ocazia să identifice atât de repede o tumoră atât de mică. În general, acestea sunt depistate când sunt într-un stadiu mult mai avansat.

Acum, Zak trebuie să meargă la spital odată la patru săptămâni pentru a continua tratamentul. După fiecare vizită, starea lui de sănătate se îmbunătățește, iar cancerul lui se va vindeca în curând, fără a avea alte consecințe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net