Bill Clinton şi-a violat angajata? Hillary a încercat să ascundă totul

Ultima actualizare:
Juanita Broaddrick avea 35 de ani când a fost violată
Juanita Broaddrick avea 35 de ani când a fost violată

O femeie care a lucrat cu Bill Clinton l-a acuzat pe fostul preşedinte american de viol şi susţine că Hillary a încercat să o reducă la tăcere. Juanita Broaddrick a scris un mesaj miercuri (7 ianuarie), pe un site de socializare, în care a dezvăluit că Bill Clinton a violat-o.

Femeia susţine că Bill a violat-o în 1978, când fostul preşedinte american era încă procuror în Arkansas. Juanita Broaddrick a mai vorbit despre acest incident în 1999. 

""Aveam 35 de ani când Bill Clinton m-a violat şi Hillary a încercat să mă reducă la tăcere. Am 73 de ani acum, nu am uitat", a scris femeia, conform metro.co.uk.

Ea a explicat că a ales să publice mesajul din nou, pe Twitter, datorită faptului că Hillary este acum în centrul atenţiei, prin prisma alegerilor prezidenţiale din America. 


    Juanita Broaddrick avea 35 de ani când a fost violată Foto: Arhiva personală
Juanita Broaddrick avea 35 de ani când a fost violată Foto: Arhiva personală

"Cred că i-am văzut prea mult la televizor. E o tortură să o văd mereu la tv şi în campanie. Trebuie să schimb imediat postul", a spus Juanita. 

Femeia a făcut dezvăluirile pentru prima dată în 1999, după scandalul cu Monica Lewinsky. Atunci, ea a spus că Bill Clinton a forţat-o să facă sex cu el într-un hotel din oraşul Little Rock. 

Întrebată de ce a ascuns totul timp de două decenii, Juanita Broaddrick e explicat că "a fost o experienţă oribilă de care am vrut să uit". 

Deşi Broaddrick a scris de abia acum că a fost violată, acuzaţiile au reapărut de la începutul campaniei lui Hillary, în toamna lui 2015. Când fosta prima doamnă a spus că toate vicitmele violului trebuie să fie crezute, o femeie a întrebat-o "Dar ce aveţi de spus despre Juanita Broaddrick, Kathleen Willey şi Paula Jones?". 

Willey şi Jones sunt alte două femeie, angajate ale lui Clinton, care l-au acuzat de viol în anii 1990. Hillary a răspuns scurt: "Trebuie să le credem pe toate la început, până când dovezile ne arată altceva". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net