Bebeluşul regal: Kate şi William au anunţat numele

Ultima actualizare:
Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra
Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra

Ducele şi Ducesa de Cambridge au ales numele pe care îl va purta bebeluţul regal: prinţesa născută pe 2 mai se va numi Charlotte Elizabeth Diana, conform unui comunicat venit de la Palatul Kensington.

Ducesa de Cambridge, Kate Middelton (33 de ani) a născut o fetiţă, sâmbătă, la ora locală 08.34 (10.34, ora României), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebeluşul regal fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit BBC.

La nici zece ore de când a adus-o pe lume pe mica prinţesă, familia regală a părăsit spitalul. Ducesa arăta impecabil. Îmbrăcată într-o rochiţă galbenă cu alb la care a asortat o pereche de pantofi cu toc, Kate Middelton a zâmbit mulţime adunate în faţa maternităţii. Ducesa a fost asistată la naştere de prinţul William, care i-a fost alături pe toată durata zilei de sâmbătă. 

Bebeluşul regal va "valora" pentru un miliard de lire înainte de vârsta de 10 ani


    Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londrafoto: Getty
Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut o fetiţă, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londrafoto: Getty

Bebeluşul regal, care este încă de la naşterea sa cea mai mediatizată prinţesă din lume, va genera în următorii zece ani venituri estimate la un miliard de lire sterline doar pentru industria de modă şi frumuseţe din Marea Britanie, potrivit publicaţiei britanice The Telegraph.

Încă de la naşterea sa, sâmbătă dimineaţa, la Londra, fetiţa ducesei Catherine şi a prinţului William al Marii Britanii a devenit un simbol şi s-a bucurat de o largă mediatizare la nivel mondial.

Deşi nu are nici cea mai mică idee cu privire la ce o aşteaptă de acum înainte, fetiţa ducesei de Cambridge va creşte şi va deveni cea mai cunoscută prinţesă din lume, comentează The Telegraph. Fiecare mişcare a acestei prinţese a secolului 21, fiecare rochie purtată de ea şi fiecare pieptănătură a sa vor fi analizate şi reproduse în toată lumea. Potrivit unui expert în retail citat de The Telegraph, bebeluşul regal va aduce venituri anuale economiei din Marea Britanie estimate la 150 de milioane de lire sterline, rezultate în principal din industria de modă şi frumuseţe care va exploata imaginea prinţesei. Acest fapt face ca înainte de a împlini 10 ani, fetiţa ducesei Catherine să devină o prinţesă cu "o valoare" de peste un miliard de lire sterline pentru această industrie, mai spune The Telegraph.

Bebeluşul regal: Kate, acuzată că a folosit o mamă surogat

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (33 de ani), a surprins întreaga planetă. Când s-a externat împreună cu bebeluşul regal, ea părea aşa de în formă şi atât de frumoasă, încât gurile rele au acuzat-o că ar fi înscenat că a devenit mamă pentru a doua oară. Mai puţin se ştie că ducesa a gândit dinainte toate detaliile. O echipă de stilişti şi asistente personale s-au dus la maternitate pentru a-i pregăti ieşirea împreună cu micuţa prinţesă aşteptată de întreaga lume. Acestea au avut misiunea de a se asigura că mama Kate va fi perfectă înainte de a ieşi în faţa presei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net