Bebeluşul regal: Cum arată certificatul de naştere al unei prinţese

Ultima actualizare:
Bebeluşul regal: Aşa arată certificatul de naştere al prinţesei
Bebeluşul regal: Aşa arată certificatul de naştere al prinţesei

Bebeluşul regal are certificat de naştere! Ducele şi Ducesa de Cambridge au depus actele pentru a înregistra naşterea prinţesei Charlotte, care a venit pe lume sâmbătă, 2 mai, la spitalul St. Mary's din Londra.

Bebeluşul regal, care s-a lăsat aşteptat la naştere, este al patrulea în linia pentru succesiunea la tronul Marii Britanii. Certificatul de naştere al prinţesei a fost semnat de tatăl ei, William, la Palatul Kensington, marţi după-amiază, potrivit mirror.co.uk. 


    Bebeluşul regal: Aşa arată certificatul de naştere al prinţeseiFoto: Getty
Bebeluşul regal: Aşa arată certificatul de naştere al prinţeseiFoto: Getty

În certificat, micuţa este trecută drept Alteţa Sa Regală Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge. Cum era de aşteptat, ocupaţiile părinţilor nu sunt unele obişnuite: în timp ce la William este trecută drept ocupaţie "Prinţ al Regatului Unit", Kate Middleton este "Prinţesă a Regatului Unit". 

Bebeluşul regal a primit marţi şi o vizită din partea stră-bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a, care a venit la Palatul Kensington pentru a-şi cunoaşte nepoţica. Bunicii au cunoscut-o pe Charlotte, care a fost arătată lumii sâmbătă, la nici 12 ore de la naştere. 

Bebeluşul regal: ce semnificaţie are numele

Bebeluşul regal are un nume cu greutate: Charlotte a fost ales în onoarea bunicului, Prinţul Charles (nr. Charlotte e versiunea pentru fete a numelui Charles).

În plus, e foarte posibil ca ducesa de Cambridge să se fi gândit la sora ei când a ales numele micului bebeluş regal: pe Pippa o mai cheamă şi Charlotte. 

Elizabeth a fost ales pentru în onoarea străbunicii dale, Regina Elisabeta a II-a, iar Diana este pus în amintirea mamei lui William, Prinţesa Diana. 

"Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să anunţe că şi-au numit fiica Charlotte Elizabeth Diana. Bebeluşul va fi cunoscut drept Alteţa Sa Regală Prinţesa Charlotte de Cambridge", a fost anunţul făcut de Palatul Kensington. 

Membrii familiilor regale nu prea îşi folosesc numele de familie. William e cunoscut în armată drept Căpitanul Wales, pentru că a crescut sub titulatura de Prinţul William al Ţării Galilor. Zi de zi, bebeluşul regal va fi cunoscut drept Prinţesa Charlotte de Cambridge. Dacă însă va avea nevoie de un nume de familie, cel mai probabil când se va căsători, ea va fi Mountbatten-Windsor. 

Bebeluşul regal: Botezul ar putea avea loc în iulie

Acum că bebeluşul regal a venit pe lume, chiar dacă de doar trei zile, fanii monarhiei vor să ştie când va fi botezată prinţesa. Conform caselor de pariuri, iulie e luna cu cele mai mari şanşe. Prinţul George a fost botezat în Octombrie 2013, la trei luni de la naştere şi se pare că sora lui va purta aceaşi ţinută de botez, o replică a rochiţei în care a fost botezat primul copil al Reginei Victoria, acum 174 de ani. 

Rochiţa a fost purtată de toate generaţiile de bebeluşi regali, în număr de 62, printre care şi Regina, Prinţul Charles şi William. Ea a fost refăcută în 2004, iar bebeluşul regal va purta această replică. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net