Bebeluşul regal britanic. Naşterea fetiţei ducesei a generat 4500 de mesaje pe minut pe reţelele sociale

Ultima actualizare:

    bebeluşul regal britanic. La nici 10 ore de la naşterea fetiţei, Kate Middelton şi mica prinţesă au plecat acasăfoto: arhiva personală
bebeluşul regal britanic. La nici 10 ore de la naşterea fetiţei, Kate Middelton şi mica prinţesă au plecat acasăfoto: arhiva personală

Anunţul făcut sâmbătă, la Londra, privind naşterea bebeluşului regal britanic a generat peste 4.500 de mesaje pe minut pe Twitter, în momentul în care a fost înregistrat vârful de activitate pe această platformă de microblogging, evidenţiind astfel interesul mare al oamenilor din întreaga lume pentru acest eveniment.

Vârful conversaţiilor pe această platformă despre subiectul zilei de sâmbătă a fost înregistrat la ora locală 11:25 (13.25 ora României), adică după circa zece minute de la momentul în care a fost făcut anunţul oficial privind naşterea fetiţei. Totuşi, interesul pe Twitter pentru venirea pe lume a celei despre care toată lumea vorbeşte ca fiind bebeluşul regal britanic a fost mai scăzut decât cel manifestat de internauţi, în iulie 2013, după ce ducesa de Cambridge l-a născut pe prinţul George, primul său copil. Atunci, anunţul referitor la naşterea bebeluşului regal britanic a generat peste 25.300 de mesaje pe minut pe Twitter, în momentul în care a fost înregistrat vârful de activitate pe această platformă de microblogging.

Bebeluşul regal britanic. Kate Middleton, soţia prinţului William, a plecat acasă la scurt timp după naştere 

Ducesa de Cambridge a născut o fetiţă, sâmbătă, la ora locală 08.34 (10:34, ora României), la maternitatea spitalului St. Mary din Londra, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului princiar şi al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit BBC. Ducesa Catherine, în vârstă de 33 de ani, a născut în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a adus pe lume şi pe prinţul George, primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, pe 22 iulie 2013. Prinţul William, soţul ducesei Catherine, a fost prezent la naşterea celui de-al doilea copil al său, al cărui nume nu a fost făcut încă public. Kate Middelton şi mica prinţesă regală au părăsit maternitatea sâmbătă seară, în aceeaşi zi în care s-a născut fetiţa, întrucât familia regală britanică doreşte să se întoarcă rapid la viaţa cotidiană.

Bebeluşul regal britanic. Regina Elizabeth a purtat o ţinută roz

Membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informaţi imediat privind naşterea bebeluşului. În onoarea strănepoatei sale, regina Elizabeth a II-a a purtat sâmbătă, în timpul angajamentelor sale publice, o ţinută de culoare roz. În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles.

La 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa a numeroase camere de filmat, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net