«Bătaie» pe poza de pe pachetul de ţigări

Ultima actualizare:

    Jodie Charles spune  că tatăl ei este bărbatul  care apare pe  pechetul de ţigări
Jodie Charles spune că tatăl ei este bărbatul care apare pe pechetul de ţigări

Este probabil cea mai „revendicată” fotografie în momentul de faţă. După ce circa zece persoane din toată Europa, printre care şi un român, au susţinut că şi-au recunoscut diverse rude în imaginea cu bărbatul intubat de pe pachetele de ţigări, acum a venit rândul unei englezoaice să se revolte.

”Sunt 110 la sută sigură că în imagine este tatăl meu. Chiar şi fiica mea şi-a recunoscut bunicul. Este o situaţie foarte stresantă pentru familia noastră”, a povestit Jodie Charles pentru mirror.co.uk. Englezoaica de 42 de ani susţine că, fără nici un dubiu, pe pachetul de ţigări este fotografia tatălui ei, David, care a murit în 2015, la vârsta de 66 de ani. Bărbatul a fost internat aproape 10 luni într-un spital din Essex, iar în timpul în care a fost tratat pentru o boală gravă a sângelui a fost şi intubat de câteva ori. ”Sunt sigură că nu şi-a dat acceptul pentru o astfel de fotografie. În plus, boala de care a murit nu a avut nici o legătură cu fumatul”, a mai spus femeia.

În urmă cu o lună, mare vâlvă a stârnit şi un tânăr român stabilit în Anglia, care a susţinut că în această fotografie este tatăl său, care fusese internat într-un spital din Cluj în urmă cu câţiva ani. Familia a apelat la avocatul Adrian Cuculis, pentru a da în judecată statul român, Ministerul Sănătăţii şi spitalul clujean pentru încălcarea drepturilor pacientului. ”Asemănarea între fotografia de pe pachetul de ţigări şi pozele pe care mi le-a arătat familia sunt izbitoare. În plus, avem o expertiză în acest sens făcută de un criminalist”, ne-a declarat la vremea respectivă avocatul Cuculis. În ultimul an, mai multe familii din Spania, Belgia, Germania Cehia, Austria şi Italia au susţinut că rudele lor sunt în această imagine. Pentru toată lumea, reprezentanţii Comisiei Europene au un singur răspuns. ” Precizăm că cei din fotografii şi-au dat consimţământul în scris, iar juriştii au verificat acest lucru. Orice asemănare cu persoane care nu şi-au dat acordul este regretabilă, dar nu este decât o pură coincidenţă”, se precizează pe pagina Comisiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net