Barack Obama o suține oficial pe Hillary Clinton în cursa prezidențială

Ultima actualizare:

    Obama este de partea lui Hillary Clinton la alegerile din noiembrie 2016Foto: Getty
Obama este de partea lui Hillary Clinton la alegerile din noiembrie 2016Foto: Getty

Hillary Clinton a primit cel mai important ajutor de care un candidat la alegerile prezidențiale din SUA poate spera. Barack Obama, actualul președinte al celei mai puternice națiuni de pe Pământ, a afirmat public că-și oferă sprijinul candidatei Hillary Clinton, pe care o vede drept cea mai bună alegere pentru poporul pe care și el l-a condus din 2009.

Într-un filmuleț pe care l-a făcut public, Obama și-a oferit sprijinul valoros lui Hillary Clinton: "Vreau să o felicit pe Hillary Clinton pentru că face istorie. Știu cât de greu poate fi acest job și de aceea știu că Hillary va fi foarte bună. De fapt, cred că nu a existat niciodată cineva atât de îndreptățit să aibă această funcție. Are curajul, compasiunea și sufletul pentru a îndeplini această muncă. Chiar dacă m-am luptat cu ea în campanie, a fost de acord să ne servească țara din postura de Secretar de stat. De la deciziile pe care le-am luat pentru a-l prinde pe Bin Laden și până la misiunile diplomatice din diferitele capitale ale lumii, am văzut felul în care judecă lucrurile, tăria, angajamentul față de valorile noastre și determinarea de a le oferi americanilor o șansă egală la diferitele oportunități. Vreau ca cei care au fost alături de mine de la începutul acestei călătorii minunate să fie primii care află că eu sunt de partea ei și că de abia aștept să fac campanie pentru Hillary."

Obama nu l-a uitat nici pe Bernie Sanders, cel cu care Clinton s-a luptat pentru nominalizarea Partidului Democratic, și i-a mulțumit acestuia pentru campania incredibilă dusă până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net