Barack Obama, declarație haioasă pentru Michelle de Valentine’s Day

Ultima actualizare:

    Barack Obama i-a transmis un mesaj soției lui, de Ziua Îndrăgostițilorfoto: captură video
Barack Obama i-a transmis un mesaj soției lui, de Ziua Îndrăgostițilorfoto: captură video

Duminică (14 februarie), oamenii din toată lumea sărbătoresc Valentine’s Day, sau pe românește, Ziua Îndrăgostiților. Până și președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, respectă această sărbătoare, iar cu această ocazie i-a făcut o declarație spumoasă soției lui, Michelle.

Liderul american a apărut în cadrul emisiunii „Ellen Show” unde i-a adresat Primei Doamne câteva cuvinte înduioșătoare, dar haioase în același timp. Obama a făcut referire și la programul lui de sănătate, numit Obamacare, un cuvânt format din numele său, Obama, și verbul to care, care înseamnă a îngriji, sau a păsa (cuiva, n.r.).

Iată ce i-a transmis președintele american soției lui. „Michelle, de această Zi a Îndrăgostiților, te voi trata așa cum trebuie. Îți voi face niște pâine cu zucchini. Apoi voi aranja câteva legume pe o farfurie, exact așa cum îți place. Apoi îți voi face un masaj în timp ce te uiți la Provocarea de Design a lui Ellen pe HGTV. Pentru că te iubesc atât de mult, îmi Obamacare (joc de cuvinte care se traduce în «îmi Obamapasă», n.r.) de tine mai mult decât vei ști vreodată. Michelle, am luat multe decizii bune ca președinte. Cea mai bună decizie pe care am  luat-o vreodată a fost să te aleg pe tine. Mulțumesc că mă suporți. Te iubesc”, a declarat Obama în ediția de joi (11 februarie) a emisiunii lui Ellen, potrivit dailymail.co.uk.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net