Avion prăbușit în Franța: Primele imagini cu cimitirul din munți VIDEO

Ultima actualizare:

    Primele imagini video cu avionul prăbușit în Franța au fost filmate de Ministerul de Internecaptură: Dailymotion
Primele imagini video cu avionul prăbușit în Franța au fost filmate de Ministerul de Internecaptură: Dailymotion

Ministerul francez de Interne a difuzat primele imagini de la sol cu rămășițele avionului prăbușit în Franța.

În imagini se pot vedea echipele de căutare, care se deplasează printre resturile avionului prăbușit în Franța în căutarea victimelor accidentului şi a unor indicii care să ajute în ancheta privind prăbuşirea, scrie Mediafax.

Avion prăbușit în Franța: Așa arată locul în care au murit 150 de oameni

Hélitreuillage et recherches sur la zone du... by Ministere_interieur

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, având la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit marţi dimineaţă într-o zonă muntoasă din sudul Franţei. Potrivit procurorului din Marsilia, copilotul avionului prăbușit în Franța a refuzat să-i deschidă uşa pilotului şi a acţionat butonul de coborâre a aeronavei, ceea ce poate fi interpretat drept o intenţie de a distruge acest avion.

Cotidianul german Bild a anunţat că Andreas Lubitz se afla în mijlocul unei "crize sentimentale" în relaţia cu prietena sa în săptămânile dinaintea accidentului şi probabil se străduia să facă faţă despărţirii de aceasta. Mai mult, el "a suferit de epuizare profesională şi depresie în anul 2009", a declarat mama unei foste colege de liceu a copilotului avionului prăbușit în Franța, citată de Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Avion prăbușit în Franța: Pilotul avionului a încercat să forţeze uşa cabinei cu un topor

Pilotul avionului prăbușit în Franța, blocat în afara cabinei de copilotul Andreas Lubitz, încercase să forţeze uşa postului de comandă cu un topor, relatează cotidianul Bild în ediţia de vineri, citând surse din domeniul securităţii, transmite AFP.

"În principiu nu poate fi exclusă nicio pistă. Trebuie să aşteptăm finalul anchetei. Justiţia le datorează adevărul familiilor şi apropiaţilor victimelor. Chiar dacă ieri procurorul a dat suficiente elemente pentru a crede că acest gest nebun, de neînţeles, oribil este la originea acestei prăbuşiri", a declarat premierul francez Manuel Valls pentru iTELE. "Totul se orientează spre acest gest pe care nu putem să-l calificăm: criminal, nebun, suicidar... Cum poţi să-ţi imaginezi că un pilot în care ai toată încrederea, mulţi sunt eroi - ce puşti nu-şi doreşte să devină pilot - prăbuşeşte avionul în munţi, după ce a închis uşa şi a împiedicat revenirea pilotului în cabină?", a continuat Valls. "Justiţia, în special anchetatorii germani şi desigur Lufthansa, trebuie să aducă toate elementele privind parcursul şi profilul acestui pilot", a adăugat el referitor la avionul prăbușit în Franța.

"Ţin să salut munca extraordinară a serviciilor statului francez, jandarmi, pompieri, servicii de sănătate, securitate civilă, voluntari, aleşi locali - mă gândesc la primarul din Seyne. Toată lumea s-a mobilizat pentru a recupera cadavrele, iar familiile să le poată aduce un ultim omagiu", a conchis premierul francez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net