Autorul masacrului din Florida va pleda vinovat cu o condiție! Ce le-a spus judecătorilor

Ultima actualizare:

    Cruz a ucis 17 persoane Foto:Getty
Cruz a ucis 17 persoane Foto:Getty

Autorul masacrului de la liceul din Florida, de săptămâna trecută, a fost dus pentru a doua oară în fața instanței. Au fost stabilite condițiile în care se va desfășura procesul.

Nikolas Cruz, autorul atacului armat de la liceul din Florida, soldat cu 17 morți, a fost supus unui interogatoriu și va rămâne în arest, fiind acuzat de 17 crime cu premeditare. Adolescentul a fost adus pentru a doua oară în fața instanței pentru a fi stabilite condițiile în care se va desfășura procesul.  Pe tot parcursul audierii, Nikolas Cruz a ținut capul plecat și a tăcut. Cruz va fi judecat pentru uciderea celor 17 elevi și profesori şi, din câte se pare, ar fi acceptat să pledeze vinovat, dacă procurorii nu cer pedeapsa capitală.


    Cruz va pleda vinovat cu o singură condiție Foto: hEPTA
Cruz va pleda vinovat cu o singură condiție Foto: hEPTA

În timp ce Cruz pleda vinocat, în fața Casei Albe avea loc o manifestație împotriva armelor de foc. Ceea ce este cu adevărat revoltător este faptul că Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, obținuse autorizația pentru o armă semi-automată, deși au existat avertizări în privința comportamentului său violent.Mai mult decât atât, cei de la FBI au recunoscut că aveau informaţii despre comportamentul straniu al tânărului şi că ştiau că acesta făcea parte dintr-un grup rasist care militează pentru supremația rasei albe, informează nytimes.com. 

Poliţiştii au reconstituit firul faptei lui Cruz şi au povestit că tânărul a mers la supermarket după ce a comis crimele pentru a-şi lua o băutură, fiind reţinut 40 de minute mai târziu după oribila întâmplare. Adolescentul și-a recunoscut faptele și le-a spus anchetatorilor că „a început să împuște elevii pe care i-a văzut pe holurile și în curtea liceului”. Riscă să fie condamamnat la închisoare pe viaţă pentru atacul pe care l-a comis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net