Autorul masacrului din Florida doreşte să doneze întreaga sa moştenire victimelor sale

Ultima actualizare:

    Nikoas Cruz doreşte să doneze întrega moştenire Foto: Captură video
Nikoas Cruz doreşte să doneze întrega moştenire Foto: Captură video

La mai bine de două luni de la masacrul de la liceul din Parkland, Florida, soldat cu 17 morţi şi 17 răniţi, avocaţii autorului, Nikolas Cruz fac un anunţ neaşteptat. Vinovatul doreşte să doneze întreaga moştenire victimelor şi rudelor celor care au fost ucişi.

Cea care a făcut anunţul a fost chiar avocata lui Cruz, Melisa McNeill. Ea subliniat faptul că Nikolas nu doreşte să primească nimic din moştenirea care îi revine. "Cruz nu vrea aceste fonduri, indiferent care este suma ce-i revine”, a declarat miercuri avocata sa Melisa McNeill. ”El ar vrea ca aceşti bani să fie donaţi unei organizaţii alese de către familiile victimelor”, a spus avocata. ”Permiteţi ca banii să se ducă la cei care au fost răniţi”, a insistat alt avocat de-al său, Howard Finkelstein, anunţând că moştenirea lui Nikolas Cruz ar putea să atingă impresionanta sumă de un milion de dolari.

Cu toate acestea, în momentul de faţă, valoarea moştenirii lăsate de mama lui Nikolas nu este cunoscută cu exactitate. Avocaţii acestuia susţin că mama sa avea o asigurare de viaţă în valoare de aproximativ 25.000 de dolari şi că deţinea mai multe proprietăţi imobiliare. Publicaţia The Telegraph realatează faptul că autorul masacrului ar deţine un cont bancar pe numele său în valoare de nu mai puţin de 800.000 de dolari. 

Vă reamintim că Nikolas Cruz a acceptat să pledeze vinovat în schimbul unei garanţii, aceea că nu va fi executat. În data de 14 februarie, Cruz a deshis focul la liceul Marjory Stoneman Douglas, omorând fără milă 17 persoane şi rănind alte 17. Autorul a avut o copilărie traumatizantă. La doar 15 ani a fost martor la decesul tatălui său adoptiv, care a murit în urma unui atac de cord chiar în faţa lui Nikolas. La scurt timp după ce l-a pierdut pe tatăl adoptiv, Cruz a încercat să îşi curme viaţa, înghiţind o cantitate însemnată de benzină. În plus, a fost hărţuit constant de fratele său. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furtuna nori jpg
image
image
image
image
image
image
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
cluj napoca panorama foto shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net