Au jucat la loto opt ani şi au câştigat 420.900.000$

Ultima actualizare:

    Captura video NBC
Captura video NBC

S-au îmbogăţit! Pentru 20 de colegi de la o uzină de automobile din Portland, statul Tennesse, sud-estul SUA, perseverenţa a dat roade. Ei au jucat timp de 8 ani la loterie şi au câştigat 420,9 milioane Ş.

De opt ani, în fiecare miercuri şi sâmbătă, aceiaşi 20 de colegi care au format un grup autointitulat “cei 20 din Tennessee” au jucat fără întrerupere la loterie. Sâmbăta trecută, perseverenţa lor a dat roade. Nici nu se mai gândeau că vor câştiga vreodată, când au aflat că au câştigat premiul cel mare. S-au trezit peste noapte că au de încasat uriaşa sumă de 420,9 milioane de dolari (circa 1.783.358.975 de lei).

Tuturor nu le-a venit să creadă că a dat norocul peste ei. După ce şi-au venit în fire au făcut împărţirea la 20 şi au descoperit că le vor reveni 21.045.000 de dolari (circa 94.930.630 de lei) la fiecare. “Nu ne-am imaginat că vom câştiga. Jucam doar să ne amuzăm”, a explicat Amy O'Neal, de 55 de ani, una dintre fericitele câştigătoare. Ea se ocupa mereu de cumpărarea biletelor la loterie. Strângea banii de la toţi cei 20 de colegi şi cumpăra mai multe bilete. 

Când au auzit că marele premiu a revenit unei persoane din oraşul lor, fiul şi soţul ei au trezit-o din somn. “M-au zguduit bine, fiindcă eram foarte obosită. Am căutat biletele şi, când am descoperit că aveam numerele câştigătoare, am ţipat de fericire”.  I-a anunţat repede pe toţi colegii, care au ţipat şi ei de fericire apoi au întrebat-o în repetate rânduri dacă nu cumva se înşală. De fiecare dată au mai verificat dacă numerele erau corecte, fiindcă avea mereu o umbră de îndoială. Într-o conferinţă de presă pe care au susţinut-o recent noii milionari au explicat că îşi vor plăti datoriile, taxele de şcolarizare ale copiilor sau îşi vor cumpăra maşini noi. Unii au spus chiar că vor ajuta persoane nevoiaşe. Şase dintre câştigători sunt decişi să se pensioneze sau să se retragă de la slujbă.

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net