Au defilat în sânii goi prin ploaia torențială, la Parada Sirenelor

Ultima actualizare:

    Ploaia torențială nu le-a stricat distracția fetelor care au defilat în sânii goiFoto: Hepta
Ploaia torențială nu le-a stricat distracția fetelor care au defilat în sânii goiFoto: Hepta

Costume de sirene și monștri marini multicolore, multă distracție și o mulțime de tinere în sânii goi și pictați sunt doar câteva dintre atracțiile din Coney Islamnd din New York care au determinat sute de new-yorkezi să se adune pentru a privi spectacolul Paradei Sirenelor.

A existat însă un mic dezavantajȘ a plouat toată ziua pe 18 iunie, dar nu vă imaginați că vremea rea a alungat entuziasmul pricirotilor sau fetelor care au defilat aproape dezbrăcate pe străzile Brooklynului.

A avut loc cea de-a 35-a ediție a Paradei Sirenei, o sărbătoare extravagantă, cu tematică nautică unde ai șansa să te distrezi și să admiri „sirenele” lipsite de inhibiții care-și expun cât mai mult corpul, spre deliciul spectatorilor, după cum menționează nydailynews.com.

„Este un mod de a trăi în Brooklyn. E o tradiție și e distrativ. Este o versiune din Brooklyn a paradei Mardi Gras. Toată lumea vine să se distreze”, a precizat Steve Zakszowski (52 de ani), unul dintre participanții la paradă, care a venit costumat în rechin.

Fetele au fost acompaniate de muzică, „pirați”, surferi și, nu în ultimul rând, umbrele, pentru că ploaia chiar nu a încetat deloc pe durata evenimentului, dar nici petrecăreții nu au fost intimidați. în plus, fetele care au venit cu sânii pictați, au fost nevoite să se mai ascundă sub umbrele pentru a nu li se curăța culorile.

„Ploaia n-o să mă oprească. Sunt aici. Sunt doar puțin îngrijorată că pictura se va curăța pentru că se ia la primul duș, deci este foarte posibil să se ia și la ploaie, dar umbrela mă ajută”, a menționat entuziasmată  Katarina (29 de ani), o localnică din Brooklyn care a decis să simtă viața orașului într-un alt mod.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net