Au crezut că e cancer, dar era artă! Ce au descoperit doctorii după operație

Ultima actualizare:

    Medicii și-au dat seama că nu este vorba despre cancer abia după operațiefoto: Hepta
Medicii și-au dat seama că nu este vorba despre cancer abia după operațiefoto: Hepta

O femeie în vârstă de 32 de ani a fost diagnosticată cu cancer cervical, însă abia după operație doctorii au realizat că s-au înșelat. Ceea ce se aprindea pe ecran la radiografie păreau a fi ganglionii limfatici, semn că boala ei s-ar fi extins.

Femeia din California a fost la control după multiple operații de cancer, iar doctorii i-au făcut analize în urma cărora i-au spus că nu a scăpat de boală ci, mai mult, cancerul ei s-ar fi extins. Aceștia au operat-o, iar la o analiză mai atentă a țesutului îndepărtat, aceștia au realizat că era, de fapt, un depozit de cerneală provenit de la cele 14 tatuaje ale femeii, care îi acopereau picioarele, informează dailymail.co.uk.

Confuzia s-a produs în timpul scanării, când aceste depozite s-au luminat pe ecran, părând că sunt tumori maligne. Anterior, pentru a-i trata cancerul, medicii i-au îndepărtat uterul, colul uterin, trompele uterine și ganglionii limfatici. Având în vedere aceste operații anterioare cele de îndepărtare a depozitelor de cerneală, vestea a fost una bună pentru femeie. Aceasta scăpase de cancer dar și de chimioterapie, tratament care se recomandă după operațiile de extirpare a tumorilor.

Doctorul care s-a ocupat de ea a declarat ulterior că aceasta este bine în urma oprației și că nu există semne de extindere sau revenire a cancerului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net