Au agresat o femeie pentru că n-a vrut să facă sex în trei cu ei: „Vreau s-o f**i pe soția mea!"

Ultima actualizare:

    Un cuplu a agresat sexual o femeieFoto: Arhiva Click!
Un cuplu a agresat sexual o femeieFoto: Arhiva Click!

David (41 de ani) și Sarah Finan (37 de ani) au invitat o femeie la ei acasă, apoi i-au sugerată să ia parte la o partidă de sex în trei, aceasta din urmă refuzând oferta. Beți peste măsură, cei doi au început s-o agreseze sexual.

Deși femeia a refuzat vehement, cei doi soți nu au țintut cont de decizia ei. Cuplul este acuzat că a agresat-o sexual. Potrivit spuselor ei, cei doi „i-au băgat mâna în chiloți fără voia ei”, la reședința lor din Kent, Regatul Unit al Marii Britanii. 

Femeia i-a dat în judecată și îi acuză de hărțuire sexuală. Aceasta susține că nu le-a dat nicio clipă de înțeles că ar vrea să facă sex cu ei, potrivit Daily Star.

Sarah ar fi încercat să îi dea tricoul jos: „Am crezut că o face pentru că e beată, dar am simțit că ceva e în neregulă”. Apoi, David ar fi început să o pipăie pe femeie și i-a dat jos lenjeria intimă, deși ea l-a implorat să se oprească. David ar fi strigat la ea spunându-i: „ „Vreau s-o f**i pe soția mea”, relatează Mirror

Spusele victimei au fost dovedite. ADN-ul femeii a fost găsit pe degetele lui Sarah, care a agresat-o sexual. 

Soții Finan susțin că femeia ar fi fost de acord cu toate acestea și că nu înțeleg de ce îi acuză de hărțuire. Procesul nu s-a încheiat încă.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net