Atentate marca ISIS în toată Europa! Avertismentul care dă fiori

Ultima actualizare:

    Teroriștii ISIS sunt foarte bine înarmați
Teroriștii ISIS sunt foarte bine înarmați

Scenele de groază din noiembrie 2015, din Paris, s-ar putea repeta oricând, în viitorul apropiat. Agenția Europeană a poliției, Europol, avertizează că organizația teroristă Stat Islamic pregătește atentate cu victime numeroase în rândul civililor în toată Europa, dar mai cu seamă pe teritoriul Franței.

"Există toate motivele să ne aşteptăm ca organizaţia teroristă Stat Islamic, islamişti inspiraţi de această organizaţie sau alt grup terorist cu raţiuni religioase să încerce să comită un nou atac în Europa, în special în Franţa, cu scopul de a genera victime multiple în rândul civililor", se arată într-un raport al Europol prezentat luni, 25 ianuarie, transmite Mediafax.

"Ştim că organizaţia teroristă Stat Islamic are capacitatea de a comite atentate de amploare", a avertizat directorul Europol, Rob Wainwright.

La 13 noiembrie 2015, șase atacuri concertate au îndoliat capitala Franței. 130 de persoane și-au pierdut viața și peste 350 au fost internate în spital. Cel mai grav atac a fost asupra sălii de concerte Bataclan, aflată chiar în inima Parisului, unde se desfășura în acel moment un concert sold-out al trupei Eagles of Death Metal. Peste 80 de persoane și-au pierdut viața numai aici. Reţeaua teroristă Stat Islamic, activă în Siria, Irak, Libia, Egipt şi Afganistan, a revendicat atacurile teroriste.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net