Atac cu maceta în Bruxelles. Trei persoane au fost rănite

Ultima actualizare:

    Locul incidentului a fost luat la puricat de polițiștiFoto: Instagram Adrien Cohen
Locul incidentului a fost luat la puricat de polițiștiFoto: Instagram Adrien Cohen

Trei persoane au fost rănite în Bruxelles, luni (22 august), după ce o femeie a atacat pasagerii unui autobuz. În timp ce coborau din mijlocul de transport în comun, trei oameni au fost atacați cu maceta. Două dintre persoane se află la spital, una cu răni grave.

Una dintre persoane a fost înjunghiată în spate, iar alta, în stomac. Atacatoarea a fugit de la locul faptei și s-a ascuns într-o galerie din apropiere. Poliția a intervenit în forță, iar femeia a fost împușcată, nu înainte de a fi somată de oamenii legii, notează Daily Mail. Atacatoarea a fost împușlcată în braț și arestată. Nu există suspiciuni de terorism, ci se crede că femeia are probleme mintale. "Când poliția a ajuns la locul incidentului, persoana respectivă amenința o bătrână cu un cuțit."I s-a spus să lase arma jos, dar a refuzat. A fost împușcată în braț și asta a fost tot", a declarat primarul comunei Uccle din Bruxelles.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net