Astea sunt cele mai mari greșeli medicale din toate timpurile

Ultima actualizare:

    Cele mai mari greșeli medicale din toate timpurile sunt îngrozitoare, atât în România, cât și în lumefoto: Click!
Cele mai mari greșeli medicale din toate timpurile sunt îngrozitoare, atât în România, cât și în lumefoto: Click!

Părinții unuia dintre tinerii răniți în incendiul de la clubul „Colectiv” au fost trimiși la Bruxelles, deși fiul lor a fost transferat la Viena. Din păcate, astfel de erori au loc în toată lumea. Click! îți prezintă cele mai mari greșeli medicale din toate timpurile.

În 2012, o româncă a fost victima unei greșeli medicale scandaloase. Femeia a mers la un spital din Bruxelles pentru o operație banală la mână, dar, în schimb, medicii i-au făcut un chiuretaj. Doctorii au confundat-o cu o altă pacientă, care avea, într-adevăr, nevoie de o intervenție chirurgicală în zona genitală. Românca a făcut o depresie, pentru că se teme că, în urma acestei intervenții, nu va mai putea rămâne însărcinată.

Doctorul Naum Ciomu i-a amputat penisul unui tânăr în vârstă de 34 de ani, din greșeală. Până la finele intervenției, medicul a tăiat organul genital masculin în trei bucăți. În aceeași zi, pacientul a fost dus de urgență la Spitalul Universitar București, unde chirurgii s-au arătat depășiți de situație. Apoi, a fost transferat la Institutul Fundeni, unde i s-a montat o sondă pentru că, odată cu penisul, pacientul a pierdut funcția de urinare și făcuse o complicație care îl putea costa viața. A doua zi, după o altă intervenție, tânărul a putut urina normal. Penisul, însă, n-a mai putut fi salvat.

Un tânăr de 24 de ani din Sibiu a mers la spital cu o simplă tăietură la mână și a plecat acasă în sicriu. Motivul este incredibil: tatăl pacientului spune că medicii au rămas fără oxigen în timp ce-i operau fiul.

Tot un spital din Sibiu a fost scena unei tragedii absurde. Un bărbat a murit, după ce a fost scăpat de medici de pe targă. Medicii l-au trimis pe pacient acasă, fără să-i facă o tomografie, iar bărbatul a murit după două zile. Concluzia autopsiei a fost că pacientul a murit din cauza unui traumatism cranian prin cădere de la înălțime.  

Cele mai mari greșeli medicale din toate timpurile: în lume

Benjamin Houghton, în vârstă  de 47 de ani, fost pilot Air Force, a dat în judecată un centru medical din Los Angeles după ce doctorii care l-au operat au făcut o greșeală uriașă și de nereparat. Houghton a fost diagnosticat cu cancer testicular. Pentru a scăpa, specialiștii i-au recomandat bărbatului să-și extirpe testiculul cu probleme. După intervenție, la câteva săptămâni, Houghton a fost la un control. Medicii au constatat însă că testiculul care avea probleme nu a fost extirpat, se întâmplase acest lucru cu cel sănătos.

Un medic din Florida i-a amputat piciorul greșit unui pacient. Înainte de operație, Willie King a primit o veste șocantă, fiind anunțat că nu va mai avea picior. După ce i-a fost amputat un picior, i s-a spus că va rămâne fără amândouă, pentru că prima dată l-au tăiat pe cel sănătos.

O familie din Long Island a dat în judecată o clinică care face fertilizări în vitro. Nancy Andrews și soțul ei, Thomas, au primit vestea că vor fi părinți. Dar, la naștere, Nancy a avut o surpriză. A constatat că cele două fetițe pe care le-a născut eram cam brunețele. Medicii au încurcat sperma.

Un bărbat pe nume Wayne Jowett a murit la o lună după ce i se făcuse o injecție intraspinal, în loc de intravenos, în Centrul Medical Queen’s, din Nottingham. Un bătrân de 74 de ani a murit la Spitalul Regal Sussex County, din Brighton, după ce i s-a administrat greșit un medicament în timpul operației.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net