Aşa s-au antrenat ca s-o protejeze pe Prima Doamnă a SUA

Ultima actualizare:

    Femeile au făcut  antrenamente serioase  pe străzi înainte  de sosirea Melaniei
Femeile au făcut antrenamente serioase pe străzi înainte de sosirea Melaniei

10.000 de ofiţeri au fost mobilizaţi pentru vizita lui Donald Trump în Japonia! Un detaşament întreg numai de femei a făcut antrenamente la greu pentru a o proteja pe soţia sa, Melania, de admiratoare.

Preşedintele american Donald Trump (71 de ani) şi soţia sa, Melania (47 de ani), au sosit sâmbătă noaptea  în Japonia. Cu acest prilej, poliţia din Tokyo a antrenat un detaşament special de femei îmbrăcate în costume negre cu scopul expres de a o proteja pe Prima Doamnă a SUA. Acestea au sarcina de a opri admiratoarele care vor da năvală să-i ofere daruri şi flori Melaniei. Femeile care fac parte din detaşament au fost surprinse efectuând antrenamente serioase pe străzile din capitala niponă înainte de sosirea acesteia. Poliţia spune că se aşteaptă ca nenumărate femei să se adune ca s-o vadă de aproape pe soţia preşedintelui american, care este considerată un simbol al modei. 


    Donald şi Melania  Trump au sosit sâmbătă  noaptea la Tokyo
Donald şi Melania Trump au sosit sâmbătă noaptea la Tokyo

Experienţe anterioare au arătat că admiratoarele pot să se arunce asupra persoanelor pe care le idolatrizează şi să producă îmbulzeli care pun în pericol viaţa acestora. Din detaşamentul de protecţie a Primei Doamnă fac parte numai poliţiste puternice şi foarte bine instruite. Antrenamentele dure pe care le-au făcut înainte de vizită au avut ca scop verificarea şi desăvârşirea pregătirii lor. Femeile au sarcina să se năpustească rapid asupra oricărei admiratoare care s-ar apropia de Melania. Vizita preşedintelui Trump în Japonia face parte din cel mai lung turneu în Asia efectuat de către un lider de la Casa Albă în ultimul sfert de secol. El va mai merge şi în Coreea de Sud, China, Vietnam şi Filipine. 

Spre finalul turneului asiatic, liderul american va participa la summitul Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est, în capitala filipineză Manila, în perioada 12-13 noiembrie. Obiectivul principal e diminuarea resurselor financiare ale Coreei de Nord pentru dezvoltarea nucleară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net