Aşa e viaţa cu 5 bebeluşi în casă

Ultima actualizare:

    Aliniaţi pentru alăptare:  Zoey Hart, Dakota Faith, Hollyn  Grace, Asher Blaze şi Gavin Lane
Aliniaţi pentru alăptare: Zoey Hart, Dakota Faith, Hollyn Grace, Asher Blaze şi Gavin Lane

Briana şi Jordan Turner au crezut că le-a pus Dumnezeu mâna în cap când au venit pe lume Zoey Hart, Dakota Faith, Hollyn Grace, Asher Blaze şi Gavin Lane! Însă după ce au ajuns acasă cu bebeluşii au intrat în priză...

Într-adevăr, atunci când au devenit părinţi la “puterea a cincea” cei doi americani originari din Kentucky s-au simţit în al nouălea cer. Briana (30 de ani) şi Jordan Turner (27 de ani) s-au chinuit timp de doi ani cu tratamentele de fertilizare pentru a deveni părinţi.


    Familia Turner iese la  plimbare: cinci copii  şi dulăii din dotare
Familia Turner iese la plimbare: cinci copii şi dulăii din dotare

În luna mai 2017, s-a produs miracolul: Zoey Hart, Dakota Faith, Hollyn Grace, Asher Blaze şi Gavin Lane au venit pe lume. “Suntem părinţi la nivel industrial: când îi hrănim îi aliniem ca la fabrică. Îi schimbăm de haine de 20 de ori pe zi şi preparăm la foc continuu 40 de biberoane zilnic. Iar când vine vremea să le schimbăm scutecele ne organizăm ca pe linia de producţie, pentru că o facem de 60 de ori zilnic”, a povestit Jordan.


    Două cărucioare duble şi  un bebe pe burtica tăticului,  în timp ce mama ţine lesa
Două cărucioare duble şi un bebe pe burtica tăticului, în timp ce mama ţine lesa

Familia este în priză din 30 în 30 de minute pentru că “meseria de părinte nu se încheie niciodată. Bebeluşii dau trezirea în fiecare zi la ora 6.00 şi când se trezeşte unul “începe orchestra”, pentru că le dă trezirea şi celorlalţi.


    Cam aşa arată coşul de cumpărături  cu necesarul micuţilor
Cam aşa arată coşul de cumpărături cu necesarul micuţilor

“Când ieşim la plimbare suntem baricadaţi. Semănăm cu un comando în Siberia, pentru că avem la noi absolut tot: masă de schimbat bebeluşi, pudră de talc, şerveţele, pamperşi şi Briana mai trebuie să aibă grijă şi de dulăii noştri Teddy şi Chloe”, a explicat Jordan. Acum că se apropie de vârsta de un an, micuţii au început să nu mai urle în timp ce sunt spălaţi pe rând, însă până în martie 2018 “ritualul de spălare presupunea un scandal demn de ceata lui Piţigoi”.

“Nu apucăm niciodată să spunem: «În sfârşit, am terminat», pentru că imediat ce reuşim să terminăm cu hrănitul tuturor, unul se trezeşte şi începe să plângă. În mod normal, părinţii dorm cu rândul noaptea. La noi când se trezeşte unul, trezeşte toată casa. E imposibil ca un singur părinte să adoarmă cinci bebeluşi deodată, aşa că ne organizăm ca la armată să îi legănăm pe toţi cinci deodată până adorm. Şi după ce adorm, cu puţin noroc, prindem şi noi 20-30 de minute de somn”, a povestit Briana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net