Așa circulă trenurile în Japonia! Scuze din cauza unui tren plecat cu 20 de secunde mai devreme

Ultima actualizare:

    Compania feroviară și-a cerut scuze pentru că un tren a plecat cu 20 de secunde mai devremeFoto: Mediafax
Compania feroviară și-a cerut scuze pentru că un tren a plecat cu 20 de secunde mai devremeFoto: Mediafax

O companie feroviară din Japonia a cerut scuze călătorilor după ce unul dintre trenuri a părăsit peronul cu 20 de secunde mai devreme decât ora la care era programată plecarea în mod oficial. Managementul a anunțat prin stație că regretă nespus deranjul provocat de incident. Desigur, evenimentul a reprezentat o sursă de amuzament pentru internauți.

În program, plecarea trenului era prevăzută la 9.44.40, potrivit orei locale, dar acesta a plecat la 9.44.20, cu 20 de secunde mai devreme. Mulți dintre internauți au reacționat amuzați atunci când compania și-a cerut scuze pentru nefericitul eveniment. Mai mult decât atât, oficialii au explicat și motivul pentru care s-a comis această greșeală, personalul nu a fost suficient de atent și nu a verificat programul. 

Echipajul nu a verificat suficient de atent timpul de plecare“, se arată în comunicat, în care este subliniat şi faptul că niciunul dintre călători nu a depus plângere.Potrivit Adevărul,linia Tsukuba Express transportă pasageri din localitatea Akihabara, situată în estul Tokyo, către Tsukuba în circa 45 de minute. Între cele două destinaţii este o distanţă de 58 de kilometri.

Rareori se întâmplă ca trenurile din Japonia, ţară care are una dintre cele mai dezvoltate reţele feroviare din lume, să plece la o altă oră decât cea programată. Gestul companiei japoneze a fost lăudat de internauții din întreaga lume care sunt de părere că țările lor natele ar avea multe de învățat de la modul de funcționare a trenurilor în Japonia. "Să nu credeți că așa ceva s-ar putea întâmpla și în Marea Britanie", a fost mesajul unui britanic supărat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net