Artificiile de Revelion, anulate în Bruxelles! Explicațiile oficialilor

Ultima actualizare:

    Toate petrecerile se vor termina cu un superb foc de artificiifoto: Hepta
Toate petrecerile se vor termina cu un superb foc de artificiifoto: Hepta

Belgienii nu vor mai avea parte de jocuri de lumini fastuoase în noaptea de Revelion. Oficialii capitalei Bruxelles au decis să anuleze spectacolele de artificii în umbra recentelor evenimente din Paris, dar și pentru că autoritățile se tem pentru siguranța cetățenilor.

Aceștia încearcă să evite orice posibil atac terorist, lucru pentru care oficialii iau măsuri pentru a disipa mulțimile. Primarul orașului Bruxelles a confirmat, potrivit metro.co.uk, că artificiile nu vor mai fi lansate în noaptea de Anul Nou.

Acesta a explicat că există un risc ridicat, în special după ce două persoane au fost arestate cu suspiciunea că plănuiau un atentat în Bruxelles. O investigație recentă a dezvăluit „amenințarea unor atacuri serioase care ar viza câteva locuri emblematice din Bruxelles și ar putea fi comite în timpul Sărbătorilor de la sfârșitul anului”.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net