Ariana Grande va plăti funeraliile celor care și-au pierdut viața în atentat

Ultima actualizare:

    Ariana Grande, gest surprinzătorfoto: Getty
Ariana Grande, gest surprinzătorfoto: Getty

Luni seara, 22 mai, un atac terorist a îngenunchiat Manchester-ul și întreaga Europă. O puternică explozie, ce a avut loc la sfârșitul concertului celebrei Ariana Grande, soldată cu 22 de morți și 59 de răniți, a adus lacrimi în ochii familiilor victimelor și teamă în sufletul localnicilor.

După ce Ariana a publicat pe contul său de Twitter un mesaj prin care și-a transmis gândurile și regretele față de toți fanii ce au participat la concertul ei, dar mai ales față de familiile îndoliate și îndurerate, cântăreața s-a oferit să plătească funerariile celor care și-au pierdut viața pe Manchester Arena.

Un site dedicat fanilor starului pop a susținut că Ariana este extrem de devastată după tragicul eveniment și va plăti înmormântărilor celor 22 de morți care și-au pierdut viața pe Manchester Arena, în timpul concertului ei, potrivit Daily Mail.

”Ariana a contactat familiile celor care și-au pierdut viața la conecrt… ea va plăti funerariile acestora”, a fost mesajul distribuit pe site, informație confirmată și de purtătorul de cuvânt al acesteea. Cântăreața americană și-a suspendat concertele pe care le avea de susținut în cadrul turneului ”Dangerous Women” și s-a reinters în State, unde a fost așteptată la aeroport de iubitul ei.

După ce atacul a fost catalogat drept unul terorist, acesta pare a fi cel mai grav atentat pe teritoriul britanic, de la atacurile din 7 iulie 2005, când 52 de oameni și-au pierdut viața și aproape 700 au fost răniți.

22 de oameni au murit și alți 59 au fost răniți, la finalul unui concert susținut de cântăreața Ariana Grande. Martorii au povestit că au auzit o bubuitură puternică, după ce artista a părăsit scena. Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande din faţa spectatorilor după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net