A apărut grătarul «ghidat» prin telefon!

Ultima actualizare:
Utilizatorii pot  seta temperatura printr-un simplu  click pe telefon
Utilizatorii pot seta temperatura printr-un simplu click pe telefon

Să ne imaginăm o zi caniculară, un bax de bere rece, câţiva prieteni şi o piscină pentru bălăceală. Ce-ar mai lipsi? Evident, un grătar bun. Dar cine stă să întoarcă hălcile de carne? Ei bine, telefonul! Nu e o glumă, chiar s-a inventat grătarul cu Internet care se conectează la mobil şi îţi prepară o masă delicioasă.


    Foto: kickstarter.com
Foto: kickstarter.com

Mai multă distracţie, mai puţină muncă. Datorită tehnologiei avansate vom putea prepara grătarul din faţa televizorului, sau chiar din duş. Deocamdată, doar cei de peste hotare se pot bucura de invenţia numită “Bright Grill” (grătar luminos), care foloseşte tehnologia wireless. Mai exact, aparatul poate fi controlat printr-un telefon conectat la Internet, cu ajutorul unei aplicaţii create special pentru el. “Grătarul-minune” cântăreşte 9 kg, e portabil şi nu face fum, astfel că-l puteţi folosi inclusiv în casă.


    Utilizatorii pot  seta temperatura printr-un simplu  click pe telefonFoto: kickstarter.com
Utilizatorii pot seta temperatura printr-un simplu click pe telefonFoto: kickstarter.com

De arsul cărnii nu se pune problema, iar utilizatorii pot seta temperatura, îl pot aprinde sau închide doar printr-un simplu click pe telefon. Mai mult, grătarul le va transmite alerte pe mobil atunci când carnea e gata şi o vor păstra caldă până când va fi scoasă din aparat. Aplicaţia vă oferă şi o gamă largă de reţete. Veţi afla care sunt ingredientele necesare, dar şi paşii de urmat pentru fiecare reţetă. Din păcate, românii mai au de aşteptat până când “grătarul-minune” va ajunge şi pe meleagurile noastre. În America se poate comanda cu 200 $ (circa 800 de lei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net