Andrei Burnaz: «Nu ştiu nimic de Andreea mea»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Devastat, în stare de şoc şi cu fracturi la membre, tânărul rănit în atentatul de pe podul Westminster din Londra nu s-a gândit nici o secundă la el. “Nu o găsesc pe Andreea. Nu ştiu nimic de iubita mea”, ar fi urlat Andrei Burnaz la telefon, în momentul în care mama lui l-a sunat să afle dacă este teafăr.

Detalii emoţionante ies la iveală în cazul celor doi români răniţi în atentatul pus la cale de un descreierat islamist. Andreea şi Andrei, doi tineri de 28 de ani, se plimbau pe podul Westminster când maşina condusă de Khalid Masood (52 de ani), simpatizant al organizaţiei Statul Islamic, i-a lovit în plin. Andrei s-a ales cu fracturi la nivelul membrelor, însă asta nu l-a împiedicat să plece târâş în căutarea iubitei lui, pe care o striga disperat. Abia mai târziu avea să afle că jumătatea vieţii lui zăcea în neştire în Tamisa, unde fusese proiectată în urma impactului violent. “L-am sunat imediat ce am auzit vestea. Era încă pe pod, strigând că nu a putut să o găsească pe Andreea, că nu ştia nimic de ea”, a povestit pentru “Daily Mail” Violeta Burnaz, mama tânărului. Logodnica lui Andrei a fost scoasă din apă vie, dar în stare critică şi inconştientă. În prezent se află în stare gravă într-un spital din Londra, iar Andrei îi stă tot timpul alături. „El nu o va lăsa acolo. Andreea este o persoană extraordinară şi ne rugăm pentru ei amândoi”, a mai spus mama lui Andrei Burnaz. Cei doi tineri, ambii din Constanţa, plecaseră într-o mică vacanţă la Londra, pentru a sărbători ziua lui Andrei. Cei doi urmau să se căsătorească şi chiar renovaseră un apartament în care aveau de gând să se mute împreună. Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragediei de miercuri, iar alte 36 au fost internate în diferite spitale din Londra. 

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net