Ambasadorul grec, ucis la comanda soţiei

Ultima actualizare:

    Kyriakos Amiridis a fost numit ambasador al Greciei în Brazilia în 2016
Kyriakos Amiridis a fost numit ambasador al Greciei în Brazilia în 2016

Mai ceva ca în telenovele! Ambasadorul Greciei în Brazilia, Kyriakos Amiridis, a fost asasinat de amantul soţiei lui, la ordinul acesteia. Poliţistul militar Sergio Gomes Moreira Filho a dat apoi foc victimei.

Păreau o familie fericită din afară! Ambasadorul grec Kyriakos Amiridis (59 de ani) era căsătorit cu brazilianca Françoise de Souza Oliveira (40 de ani), de 15 ani. O cunoscuse pe când fusese consul general în Rio de Janeiro din 2001 până în 2004 şi aveau o fiică de 10 ani.

Nimeni nu ar fi bănuit că Françoise se iubea în taină cu poliţistul militar Sergio Gomes Moreira Filho, de 29 de ani. Este posibil ca aventura lor să nu se fi aflat niciodată, dacă Amiridis nu l-ar fi surprins recent cu nevasta lui în pat, cu trei zile înainte de Crăciun. Ar fi urmat un scandal monstru şi Françoise s-ar fi decis atunci să termine cu soţul său. I-a cerut lui Filho să-l omoare, după cum chiar acesta a recunoscut. Femeia ar fi urmărit să scape de scandalul cu ambasadorul şi în plus să pună mâna pe asigurarea pentru viaţă a grecului, care s-ar fi ridicat la o sumă frumoasă. Crima a avut loc luni, 26 decembrie, în casa cuplului Amiridis - Oliveira din Nueva Iguazú, oraş situat la nord de Río de Janeiro, unde se aflau împreună cu fiica lor pentru a serba Crăciunul şi Anul Nou. Ambasadorul s-a luptat cu amantul nevestei, care în cele din urmă l-ar fi împuşcat cu un pistol aflat pe inventarul ambasadei. Poliţistul a apelat la un văr, Eduardo Moreira de Melo, de 24 de ani, să-l scape de cadavrul acestuia. Nevasta ambasadorului i-a promis complicelui lor 24.000 de dolari (circa 105.000 de lei) pentru serviciile sale.

simeon stalpnicul png

Eduardo a pus trupul neînsufleţit al lui Amiridis chiar în maşina folosită de acesta şi i-a dat foc pentru a şterge urmele crimei. Poliţia a descoperit cadavrul carbonizat şi a reuşit să afle că era al ambasadorului, pe baza probelor ADN. Françoise îl dăduse dispărut pe soţ şi se prefăcea că nu ştie nimic de soarta lui. Anchetatorii au descoperit însă urme de sânge pe canapeaua din casa cuplului. Apoi au văzut tot ce s-a întâmplat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere care se aflau în vilă. În cele din urmă, nevasta a fost obligată să recunoască totul. Atât ea, cât şi amantul şi complicele au fost arestaţi vineri, 30 decembrie, şi riscă să petreacă ani grei după gratii. Kyriakos Amiridis a fost numit ambasador al Greciei în Brazilia în 2016. Din 2012 până în 2016 a fost ambasador în Libia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net