„Am fost violată de 3.000 de ori”! Pedofilul și-a primit sentința abia după 30 de ani

Ultima actualizare:

    Un caz șocant a revoltat Marea BritanieFoto: Arhiva Click!
Un caz șocant a revoltat Marea BritanieFoto: Arhiva Click!

Louise Thompson, o femeie din Manchester (Marea Britanie), a fost violată de două ori pe zi, de când avea 10 ani până la 16 ani. Femeia susține că a fost violată de 3.000 de ori când era copil, iar agresorul, Fiend Keith Downend, îi spunea că este o prostituată și că merită ce primește. Având o vârstă atât de fragedă, Louise nu s-a putut apăra singură.

„Mi-a fuat copilăria. Mă amenința ca să nu spun nimănui ce îmi face. Este un monstru!”, a mărtursit Luise Thompson, într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun

Cu toate acestea, femeii i s-a făcut dreptate abia după 30 de ani. Pedofilul Keith Downend (61 de ani) este acum în spatele gratiilor. Bărbatul are de ispășit o sentință de 19 ani pentru agresiunile la care le-a supus pe Louis și pe o altă fată. Potrivit unui avocat care a lucrat la acest caz, Keith Downend a violat-o pe Louis Thompson de cel puțin 2.987 de ori.

Abuzul a început pe când Louise avea doar 10 ani. Pentru o liră pe zi, fetița avea grijă de copiii lui Keith Downed. Pedofilul îi aducea cadouri și îi acorda foarte multă atenția. De asemenea, tatăl lui Louis se împrumuta mereu de bani de la Keith. Nu a trecut mult timp până bărbatul a început să o violeze, uneori și de două ori pe zi. Louis era un copil, nu înțelegea ce i se întâmplă. La vârta de 13 ani, Louise Thompson a făcut educație sexuală la școală și și-a dat seama ce i se întâmpla. 

„Mă punea să îi spun când mi se termină perioada de ciclu. Îl mințeam, dar mă prindea. Toate amintirile mele sunt terne...Veneam acasă de Crăciun sau de Anul Nou după ce mă viola”, a mai povestit femeia.

Louise Thompson a spus ce i s-a întâmplat abia în 2012, după ce a aflat de un caz similar cu al ei. La scurt timp, Downend a fost arestat, iar în 2014 a fost găsit vinovat. Louise nu era singura lui victimă. Pedofilul a primit 19 ani de închisoare pentru abuzuri sexuale pe care le-a comis între anii 1979 și 1985.

Louise, care are acum 48 de ani, este încă traumatizată de ceea ce i s-a întâmplat, dar este optimistă acum că agresorul ei este în pușcărie: „Pot să mă concentrez pe viitor, acum că a fost băgat la închisoare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
casuta rasturnata jpg
FotoJet (3) jpg
Pestera Meziad, una dintre cele mai vizitate peşteri din România jpeg
cer rosu 1 jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net