Aici locuia teroristul care a ucis 14 oameni și a rănit alții 100 în Barcelona

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Younes Abouyaaqoub (22 de ani) este unul dintre cei mai căutați oameni de pe planetă. Este teroristul care, la volanul unei dube, a omorât 14 oameni și a rănit alți 100 joi seară, pe unul dintre cele mai populare bulevarde din Barcelona, Las Ramblas.

Jurnaliștii și anchetatorii au pătruns în apartamentul lui Younes Abouyaaqoub din Ripoli, oraș ce se află situat la 80 de kilometri de Barcelona. Vorbim despre o casă modestă, în care terioristul locuia împreună cu soția și cei doi copii. Indiciile lăsate i-au condus pe anchetatori la concluzia că soția și copiii teroristului au luat ce-au putut și au părăsit locația în grabă imediat după comiterea atentatului. 

Hainele erau aruncate peste tot, bucătăria era plină de mizerie și de farfurii murdare iar, în dormitor, pe o saltea, stătdea la loc de cinste o carte cu texte religioase despre viața Profetului Mahomed. Anchetatorii au găsit și alte cărți asemănătoare precum și atestatele lui Younes Abouyaaqoub, care l-au ajutat, probabil, să-și găsească de muncă. 

Vecinii săi erau în stare de șoc. Nu le venea să creadă că au locuit, până acum, lângă un terorist. Younes Abouyaaqoub se mutase acolo încă din anul 2006 și nu le lăsase impresia că ar fi avut înclinații spre violență. Aceștia văzuseră duba marca Fiat folosită în atentat parcată în fața blocului cu o noapte înainte de evenimentele sângeroase. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net