Aici au pregătit teroriștii atentatele din Spania! Cum s-au dat de gol

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Terorisimul jihadist a produs joi seară alte victime, de data aceasta în centrul Barcelonei, pe bulevardul Las Ramblas și, câteva ore mai târziu, în Costa Brava, în Cambrils. Nebunia a început, însă, câteva ore mai devreme, lângă Barcelona, în orășelul Alcanar, din provincia Tarragona.

În Alcanar locuiesc aproximativ 10.000 de oameni. Miercuri noapte, la ora 23:17, s-a înregistrat o explozie puternică la o fermă din zonă, soldată cu un mort și șapte răniți. Pompierii au catalogat acest incident drept o explozie în urma unei acumulări de gaze. Cu toate acestea, oficiali din Ministerul de Interne spaniol și-au dat seama că exista o serie de indicii că, în acea casă ce a sărit în aer în Alcanar, se fabrica explozibil pe care teroriștii voiau să îl folosească la atentatele comise ieri seară în centrul Barcelonei. 

În interiorul clădirii s-au găsit aproximativ douăzeci de cilindri de butan și de gaz propan. Explozia a cauzat pagube majore fațadei casei învecinate și a afectat cele două locuințe de pe o stradă învecinată. Vuietul exploziei s-a putut auzi de la câțiva kilometri în jur. 

„Luam masa cu soțul meu în timp ce s-a produs explozia iar el s-a rănit la cap și a ajuns la spital. Un alt văr de-al nostru a fost rănit”, a povestit o femeie pentru El Pais. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net